Vásárlási és csatlakozási lehetőségek

Vásárlási és csatlakozási lehetőségek

Ha érdekelnek a Jeunesse termékek és szeretnéd te is használni őket, akkor 3 módon juthatsz a termékekhez.

Kiskereskedelmi vásárlás

Ezen a weboldalon tudsz vásárolni bármelyik országban is laksz ha nem akarsz regisztrálni törzsvásárlónak vagy diszkont vásárlónak sem.

https://nolimitteam.jeunesseglobal.com/hu-HU/ 

rövid link: http://bit.ly/jeunesseretail

Ki kell jelölni a jobb felső sarokban melyik országban laksz és akkor annak megfelelő nyelven fog megjelenni az ország árait és az ott kapható termékeket mutatva. A termékeket egyszerűen beleteszed a kosárba kifizeted, megadod a szállítási címet és hamarosan megérkezik.

  1. Törzsvásárlói csatlakozás

Ha élni akarsz egy 25%-os törzsvásárlói kedvezménnyel, akkor ugyanitt be kell jelölni a kis kockát a Preferred árat kérve. Ekkor meg kell adni egy felhasználói nevet és egy jelszót!

Ezt is ezen a linken teheted meg: http://bit.ly/jeunesseretail

Ha következő alkalommal akarsz már törzsvásárlói áron vásárolni akkor a jobb felső sarokban add meg a megadott felhasználó neved és a jelszót és akkor belépve már a szokásos 25% kedvezményes áron vásárolhatsz.

  1. 3. Disztribútorként csatlakozás

Ha nyitott vagy arra, hogy másoknak is ajánld a termékeket és ezzel pénzt keress, ezért jutalékot kapj, akkor lehetőség van disztribútori csatlakozásra is, amivel kb 40%-al kapod olcsóbban a termékeket.

Ebben az esetben van egy egyszeri regisztrációs díj, ami országonként változó, de átlagban 32 euró körül van.

A regisztrációkor ki kell találni egy aldomain nevet, ami a központi oldalnév elé kerül és ami így a te személyes weboldalad lesz amin keresztül tudnak vásárolni és csatlakozni a világ bármely részéről. Az enyém nolimitteam így a weboldalam https://nolimitteam.jeunesseglobal.com/

Emellett van egy kötelező indulási vásárlás vagy csomag, aminek minimum 100 pontnak kell lenni, ami terméktől függően olyan 240-280 euró. Vannak kész csomagok, de te is összeállíthatsz egy rendelést 100 pontért. A több terméktapasztalat és a gyorsabb üzleti növekedés szempontjából jobban jársz a nagyobb csomagokkal, de nem kötelező.

Ha a kedvezményt akarod és jutalékjogosult akarsz lenni, akkor havonta 60 pontért kell vásárolnod, ami általában 1 termék és kb. 30000 Ft.

Más elvárás és kötelezettség nincs.

Találsz vagy választasz az ismerőseid közül 2 embert aki szeretne veled dolgozni, és egyikük lesz jobb oldalt a másikuk bal oldalt és máris indulhat a bináris építkezés, és ha mindkét oldalon lesznek vásárlások csatlakozások, akkor folyamatosan lesz jövedelmed azokból. Ha a csatlakozóid komolyan gondolják és ők is építik a hálózatukat, akkor vezetők lesznek és te kapsz utánuk vezetői bónuszt, szintedtől függően akár 25%-ot is.

Várunk a csapatba és a fogyasztói hálózatunkba szeretettel.

jeunesse árak

Jeunesse árlista

Vélemény, hozzászólás?