Terméktapasztalatok

Terméktapasztalatok

Hát ide jó lenne leírni azt a sok jó tapasztalatot, amit a világon már több millió ember átélt a termékek használatakor, után de sajnos nem lehet, a törvények tiltják, hogy élelmiszereknek gyógyhatást tulajdonítson valaki, bárki.

Nem mennék bele a gyógyszermaffiás elméletekbe, és hogy ez kiknek az érdeke.

Tény az, hogy vannak akiknek érdekeit sérti, ha az emberek egészségesek és nem szednek gyógyszereket, és vannak akiknek nem érdekük, hogy te egészségesen sokáig élj, s mondjuk ellátást nyugdíjat kelljen utánad fizetni.

Azonban tudjuk, hogy a növényeket Isten teremtette, hogy legyenek az embernek táplálékul, eledelül, és bennük rejtette el mindazt a hasznos tápanyagot, ami az emberi szervezet tökéletes működéséhez szükséges!

Ezek a gyógynövények nem gyógyhatásúak, nem gyógyítanak hanem az emberi szervezetet stimulálják, táplálják, erősítik, hogy tökéletesen el tudja látni a feladatát és a test öngyógyító képességei jól működjenek!

Olvassa el, nézze meg a Jeunesse termékek céges videóit, a termékek mögötti tudományos kutatásokat és a Longevity TV adásait ahol a céget támogató egyik híres tudós, professzor tart előadásokat a termékekben található gyógynövények hatásairól.

A termékek tehát nem a betegségekre hatnak, nem betegségeket gyógyítanak így nincsenek, nem lehetnek javaslatok, adagolások egyes betegségekre!

Akik elkezdték fogyasztani a termékeket sok jó hatást tapasztaltak meg, de ezekről csak személyesen vagy zárt csoportban beszélhetünk.

Ugyanakkor azt is tudni kell, hogy minden ember más és más genetikai tulajdonsággal rendelkezik, más és más az élet útja, gondolkodása, másként élt és táplálkozott élete során, ezért mindenkire másképp és más “sebességgel” hathatnak az összetevők.

Ezért is nem írunk le tapasztalatokat, mert ami valakinek bejött hamar, az másnak lehet nem. Ezért érdemes a termékeket mind kipróbálni legalább 3 hónapos kúrával, és amelyikek a legjobb hatással vannak azokat használni tovább.

A termékek természetesen akkor érik el legjobban hatásukat ha rendszeresen fogyasztja őket, és nem csak alkalomszerűen. Bármilyen hatást csak hosszú távon érdemes és szabad várni. A betegségek, a hiányok se egy nap alatt jöttek létre, így a helyreállítás is legalább annyi időbe telhet.

Válassza a megelőzést, hogy ne betegségekre kelljen megoldást keresnie!