Naära Beauty Drink

Naära Beauty Drink 

A Naära Beauty Drink egy étrend-kiegészítő. amely 11 000 mg hidrolizált kollagént ötvöz szépségápoló tápanyagokkal, így támogatva a fiatalos kinézetű hajat, bőrt és körmöket.

Céges tájékoztató itt

Tudja-e, hogy a kollagén az egyik legfontosabb anyag az emberi szervezetben?

Az elmúlt években méltatlanul kevés figyelmet kapott, pedig ismert tény, hogy 25 éves kor után csökken a szervezet kollagén tartalma, és termelődése az évek folyamán fokozatosan tovább hanyatlik. 40 éves kor körül elvész a szervezet kollagén állományának 30 %-a, 50 éves kor körül pedig már a 60 %-a. 
Tekintve, hogy a kollagén a szervezet legfontosabb fehérjéje, az össz-fehérjetartalom 30 %-át képezi, nagy odafigyelést igényel. 
Mi a funkciója a kollagénnek, miért olyan fontos az emberi szervezetben?
A kollagén a szervezetünket összetartó rostos kötőszövet, mely erőt és rugalmasságot biztosít a test különböző szöveteinek és sejtjeinek. Minden szervben megtalálható, mint a sejtek összeforrasztó anyaga. Szerkezeti tulajdonságain kívül, a kollagén a növekedés és szinte az összes testszövet megújulásának elsődleges serkentője. Tulajdonképpen a megnevezése is funkcióját takarja, a szó maga görög eredetű, a “cola” ragasztást,  a “genno” szülőt jelent. Tehát a megnevezése a szilárd/szilárdító tulajdonságára utal.
A kollagén egy nagy teherbírású, rostos fehérje, amely  fontos alkotóeleme a csontoknak, porcoknak, inaknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek. Lényeges szerepe van, hogy  a bőr és szövetek rugalmasak, feszesek legyenek. Továbbá táplálja a hajat, bőrt, körmöket.
A biológiai öregedés következtében a kollagén mennyisége évente 1%-al csökken, a környezeti hatások, a  szennyeződések, a dohányzás, a szélsőséges időjárási viszonyok és külső stressz pedig tovább csökkentik a kollagén szintjét.  A helytelen életmód, a nem megfelelő táplálkozás, az alkohol és egyéb élvezeti szerek roncsolják, öregítik a kollagén szerkezetét. A kollagén öregedése alatt azt értjük, hogy vizet veszít, elveszti nedvességmegtartó képességét,  feszességét. Csökken az ellenálló képessége a baktériumok ellen, megnő a vírusok kialakulásának kockázata.
Az öregedés első jelei nemcsak a bőr szintjén érzékelhetőek. Minden aktivitás, amit eddig könnyedén végeztünk, (futás, hajolás, lépcsőzés…stb) hirtelen fájdalmassá válik. Ez annak köszönhető, hogy a kollagén hiány következében legyengül a csontszerkezet, az izmok, inak és ízületek szövetei elernyednek. Egyszóval érezzük, hogy az öregedés folyamata elkezdődött.
– A porc hasonlít a gumihoz, a csontok végein található, elsődleges funkciója az, hogy csökkentse a súrlódást az ízületek között. A kollagén a porcok egyik legfontosabb alkotó eleme, 67% – át alkotja a porcoknak, zselés anyagával hálószerűen védelmezi és táplálja azokat.
– A kollagén elsősorban az ízületek stabilitását biztosító ízületi szalagok és ízületi tok rugalmasságát, ellenálló képességét, strapabíróságát biztosítja. A kollagén teszi elszakíthatatlanná az ínszalagokat is, amelyek az izmokat a csontokhoz rögzítik.
– A térdben, csuklóban, gerincoszlopban rezgéscsillapító rostos korongok találhatók, melyek védik a csontokat a sérülésektől. A kollagén a rezgéscsillapító rostos korongok táplálója.
– A fogak és a csontok csak úgy tudnak egészségesen kifejlődni, újraképződni, ha a testben lévő ásványi anyagok a kollagénnel egyesülnek, és együtt támogatják annak fejlődést. Ugyanez az egészséges haj, köröm és bőr titka is.

A kollagén nem más, mint az elasztikusság, a rugalmasság, a feszesség, azaz a fiatalság fehérjéje. A test meghatározó proteinje.

Védő és regeneráló hatások eléréséhez kollagén alapanyagot kell biztosítani a testünknek. A mi folyékony formulánk gyorsan felhasználható kollagént biztosít a szervezetnek a maximális eredményekért. B6 és C vitaminnal is megerősítve!

A bőr évtizedenként elveszíti kollagéntartalmának 30% -át.

A kollagén és az elasztin elvesztése miatt a bőr lazának, tompa fényűnek, petyhüdtnek tűnik

NAÄRA SZÉPSÉGÁPOLÓ TÁPANYAGOK

6 SZUPERGYÜMÖLCS

Açai bogyó
Áfonya
Gránátalma
Cseresznye
Szőlőmag
Acerola

 

8 VITAMIN, AMINOSAV ÉS ÁSVÁNYI ANYAG

Biotin (B7-vitamin)
Niacin (niacinamid)
Pantoténsav
B6-vitamin (piroxin HCL)
Vitamin B12 (cianokobalamin)
C-vitamin
L-cisztein
Cink

A Naära szépségápoló tápanyagai, például a C-vitamin, a biotin, a niacin és a cink segítik a fiatalos megjelenést, javítják a bőr a haj a körmök állapotát!

 

Vélemény, hozzászólás?