Archive for Képzés

Csatlakozz a jövő üzletéhez!

Jeunesse – Csatlakozz a jövő üzletéhez!

Vannak lehetőségek amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni, amik mellett nem lehet csak úgy elmenni, nem lehet besorolni a sok hasonló közé!

A Jeunesse olyan erővel, dinamikával és sikerekkel tört be a piacra, a köztudatba, hogy mindenkit kíváncsivá tesz a sikerük titka, másrészt mindenki szeret a győztesekhez tartozni, és az álló víz helyett, a hömpölygő folyóval haladni. De miről is van szó!

Ha 30 évvel ezelőtt szólt volna valaki, és adtak volna rá lehetőséget, hogy Facebook, Google részvényt vegyél, és majd az alapján kapsz pénzt a cég forgalmából vettél volna? Ha régen azt mondták volna, hogy ha megveszed a jogot, akkor majd minden eladott mobil telefon  vagy számítógép után kapsz 1 eurót, csatlakoztál volna?

 

Ha igen, akkor ne menj el emellett a lehetőség mellett!

Vannak cégek, akik valami olyat találtak ki, ami pillanatok alatt meghódította a világot, amit mindenki akart, amit mindenki birtokolni, használni akart. Így érte el az első 1 Milliárd dolláros forgalmat már négy év alatt az Amazon, és 6 év alatt a Facebook, a Google, az Ebay és az Apple. Az MLM direkt értékesítési cégek területén ehhez a legtöbb cégnek minimum 20 év kellett.

Ha telefonról, laptopról mp3 lejátszóról van szó, ma a legtöbb ember Iphont ,
Mcbookot , Ipodot szeretne. Nem számít az ára, csak az, hogy nekem is legyen. Vannak ilyen presztízs márkák az élet minden területén, legyen az a sport, divat, illatszer, óra vagy autó.

A legtöbb, magára adó ember, ma már igényes és mindenből a legjobbat, A MÁRKÁT akarja megvenni, egyrészt a magas minőség miatt, másrészt az érzésért, amit a márkát használókhoz tartozás jelenthet.

Miért is említettem az előző 5 céget, akik 6 éven belül érték el az első 1 Milliárd dolláros forgalmat?

Mert van egy 6. cég is, aki üstökösként tört be a wellness, anti-aging piacra és ma a leggyorsabban növekvő direktértékesítési cégek egyike, 30 hónapon keresztül a legelső volt.

6 év alatt érték el az első 1 Milliárd dollár forgalmat, és 9 év alatt a másfél milliárdot. 9 év alatt jöttek fel a semmiből a 13. helyre a legnagyobb direkt értékesítési cégek listáján a forgalom alapján. Ezalatt az idő alatt már több mint 500 díjat kaptak, és a céget alapító hölgy már 4-szer is volt az év üzletasszonya, a párja meg, mint üzletember ért el hasonló sikereket.

A cég, a termékek, az általuk felkarolt tudósok és kutatások állandó szereplői a médiának.

Már milliárdosként kezdtek a Jeunesse megalapításába, és nem azért hozták létre a céget, hogy tovább gazdagodjanak, hanem, hogy emberek millióinak lehessenek hatással az életére, és segíthessenek egy egészségesebb és jólétben eltöltött élet megteremtéséhez.

Ezért több Nobel díjas kutatást, termékfejlesztést is felkaroltak, szabadalmakat vásároltak fel és tudósokat alkalmaznak, hogy minél több ember élvezhesse a tudomány legújabb felfedezéseit, élhessen egészségesebben tovább, fiatalodhasson vissza, és mind a testét, a bőrét, és a testsúlyát a legjobb állapotban tarthassa.

Programozó és heted szintű matematikusként ehhez a legjobb marketingrendszert építették ki, hogy a forgalmazók a lehető leghamarabb a legtöbb pénzt kereshessék a Jeunesse lehetőség ajánlásával.

Egy óriási különbség van az előző cégek és a Jeunesse között.

Gondolom Te is ajánlottad ismerőseidnek a Facebookot, a Googlet vagy esetleg az Amazont vagy egy Apple terméket.

Azonban ezért az ajánlásért neked soha senki semmit nem fizetett.

A Jeunesse viszont a termékek ajánlásáért kimagasló jutalékot fizet.

Ha visszamehetnénk az időben, és adtak volna rá módot, biztos te is vettél volna Facebook vagy Google részvényt tudva mekkora bevételű cégek lettek!?Most ezt a lehetőséget kapod meg a Jeunessenél!

Úgy vehetsz részt egy, az egész világon robbanás szerűen növekvő cég termékeinek és az üzleti lehetőség európai bevezetésében, hogy ebből Te személyesen is sokat profitálhatsz. 2018-ban 1,46 milliárd dollár volta cég forgalma, ami idén már lehet 2 milliárd lesz, és ennek közel a felét jutalék formában, illetve évente több mint 19000 tag ingyenessé tett luxus utaztatásával fizette vissza a cég az ajánlói marketingben részt vevő tagoknak.

A mi szempontunkból egy dolog nagyon fontos! A termékek 140 országban elérhetőek, de a robbanás szerű növekedést Amerikában és Ázsiában érte el idáig a cég, Európából a forgalomnak csak 10% jön most. Célunk, hogy a Jeunesse Európában is olyan név, vezető márka legyen  a wellness, szépségápolás területén, mint az IPhon, Apple, Rolex, Tesla, Coco Chanell, Adidas, Nike, Coca-Cola, Milka a maga területén. Ez a növekedés most el fogja érni Európát és Magyarországot is. A kérdés csak az, hogy ki alatt, és kik hozzák be ezeket az új embereket a céghez.

3 éve kezdett el az európai piacon dolgozni, Alex Arnold amerikai szponzor segítségével, Kegye Roland, aki már egy előző cégben is bizonyított, hisz 7 hónap alatt épített fel egy akkora hálózatot, hogy elérte az évi 1  Millió dollár keresetet.

Ő egy karizmatikus, dinamikus és kiváló üzleti gondolkodású vezető, akinek a keze alatt minden kivirágzik. Ő lesz hamarosan, lehet már a rendezvényre, Európa első, igazi Jeunesse gyémántja Magyarországról. Az ő vezetése alatt indult meg az európai építkezés ezen a vonalon és a sikereket egyértelmű eredmények bizonyítják.

Egyre több vállalkozó, értékesítő, menedzser vagy MLM vezető csatlakozik a hálózathoz, felismerve, hogy ugyanazon a munkáért, itt kaphatja a legtöbb pénzt, és itt van a legjobb helyen a pénze, a tehetsége, munkaereje és itt tud legbiztosabban kiépíteni egy egész világra kiterjedő üzleti birodalmat, aminek segítségével bárhol a világon pénzt kereshet, bárhol lakhat, bárhol felveheti a pénzét a helyi törvények alapján, és mindezt akár otthonról, a nappalijából is végezheti irányíthatja.

 A céget meg lehet ismerni a professzionális honlapokról, videókról, webkonferenciákról de az igazi benyomást, csak élőben szerezheti meg az ember. Van annak egy varázsa amikor szemtől szembe találkozhatsz olyan emberekkel akik tele vannak személyes pozitív terméktapasztalatokkal, akik már ebből a lehetőségből élnek, online dolgoznak és álmaik életét élhetik. Ezért rendszeresen vannak rendezvények az ország egyre több városában, ahol személyesen szerezhetsz tapasztalatot a cégről.

Engem se online eszközök győztek meg a csatlakozásról, hanem az, hogy leutaztak hozzánk, és 2 napot együtt tölthettünk a cég jelenleg 2. legnagyobb szintű hálózatvezetőivel Kádas Istvánnal és nejével Zsuzsával.

Amikor az ember igazán sikeres, karizmatikus olyan vonzó személyiségekkel találkozik, mint Istvánék vagy Roland, leomlanak a kétségek, félelmek, bizonytalanságok és biztos lesz benne, hogy ezt az üzletet ő is megtudja csinálni. Amikor a Facebook csoportban napról napra látod, hogy új emberek minősülnek és lesznek vezetővé, s ezzel persze egyre nagyobb pénzek birtokosaivá, csak azt tudod mondani, ezt én is meg tudom csinálni!

Mi meg fogjuk csinálni és gyémántok leszünk és az egész világról lesznek üzlettársaink és vezetőink, de fogyasztóink is.

A kérdés csak az, hogy te is részt akarsz-e venni ebben a munkában, ki akarod-e venni a pénzed ebből a robbanásszerű növekedésből és akarsz-e kapni olyan professzionális eszközöket, amikkel 76 nyelven az egész világon dolgozhatsz!?

Nem árulunk lutrit, nincsenek titkaink, nincsenek kis betűs részek, nem akarunk beugrasztani beszervezni semmibe, amit később megbánnál!

Pénzt akarunk tenni a zsebedbe és azt akarjuk, hogy sikeres egészséges életed legyen.

Természetesen az induláshoz vannak üzleti kezdőcsomagok, amikben termékek vannak, ahhoz, hogy hitelesen tudjad őket ajánlani de hidd el ezek a termékek lesznek a legjobb befektetések az egészségedbe!

És milyen termékek?

A termékek mögött komoly tudományos tanács áll, amihez évről évre újabb tudósok csatlakoznak leginkább az őssejt kutatás, az anti aging és az egészségmegőrzés területéről.

A termékek alapját Nathan Newman kutatási eredményei adják, aki az őssejtkutatás területén hozott nagy felfedezéseket.   A 2014-ben Nobel díjra is jelölt Vincent Giampapa , a telomerek, így az élet meghosszabbításával , visszafiatalodással kapcsolatos kutatásai alapján hozta létre az egyes termékeket.

AM/PM vitamin több mint 70 életfontosságú összetevővel

Reserve Resveratrol és antioxidáns bomba

Monavie 19 tápanyagdús gyümölcs levéből készült ital

Revita Blu alga, homok tövis, aloe tartalmú őssejteket serkentő italpor

Finiti a TA65 szabadalmaztatott telomer hosszabbító hatóanyagot tartalmazó szuper táplálékkiegészítő

Naära – 11000 mg hidrolizált kollagént tartalmazó italpor

Zen projekt 8 – komplett méregtelenitő és testsúlykontroll program

Sampon kondicionáló és szérum ami csodákat tesz a hajaddal, vagy a hajtalanságoddal.

Instantly ageless ami 2 perc alatt egy új arcot varázsol neked, hogy a legszebb formádat hozd ha megjelensz valahol.

Luminesce kozmetikai család, ami hosszabb távon fiatalítja meg a bőröd tűnteti el a ráncokat.

NV az alapozó spay ami nem csak megszépíti de meg is fiatalítja a bőröd.

Ismerd meg a pénzkeresés 6 módját, amivel már az első napokban pénzt kereshetsz, s amivel pár év alatt lenyugdíjazhatod magad, mert életed végéig tartó passzív jövedelem birtokosa lehetsz, sőt még az unokáid s örökölhetik ezt!

Léptesd be a bináris hálózatodba az első két embert, akiket legjobban szeretsz és akikkel legszívesebben dolgoznál együtt. Ezután mindenki alájuk fog kerülni. Találj további embereket, akiket érdekel az egészségük, a szépségük vagy egy jó otthoni munka, egy passzív jövedelemforrás és nevelj belőlük vezetőket, akik ezt tovább tudják adni. Ha neked ez nem menne az se baj, az oktatási rendszer, a rendezvények dolgoznak helyetted!

Neked a jutalékfelvételhez egy feltétel van, vedd át a havi 60 pontos termékedet, és egy feladatod van, tájékoztass minél több embert a lehetőségről! Mivel szinte az egész világon van kiszolgálás, még több milliárd ember van, aki tőled tudhat a lehetőségről és hozzád csatlakozhat!

Minősülj a különböző szintekre, 3-5 év alatt érd el a 7-8 számjegyű passzív jövedelmet, utazd be a földet a Jeunesse támogatásával és ÉLVEZD AZ ÉLETET!

A részletek megismerése nélkül ne dönts!

Ha felkeltettem érdeklődésed, kérd el a 70 perces teljeskörű tájékoztatómat és az alapján döntsd el, fel akarsz-e szállni erre a sebesen száguldó vonatra, akarsz-e pénzt keresni ennek a rendszernek a segítségével, akarod-e a szépséged és egészséged a legmodernebb kutatások eredményeit használó termékekkel megóvni, és akarsz-e, ha lehetséges, hosszabb egészségben eltöltött életet élni, idős korban is fiatalosan!

Egy nagyszerű csapat fog segíteni téged, hisz mindenki tudja, hogy ez egy szakma, amihez a képességet az ember a munka, a haladás és tanulás közben szerezheti meg!

Mivel ez egy bináris rendszer és az egyik oldalon mi rakjuk alád az új embereket, ezért nem mindegy, hogy mikor csatlakozol, mikor fogsz a start vonalhoz állni!

Értékes emberek, a jövő nagy üzletépítői kerülhetnek alád, s így pénz kereshetsz belőlük, vagy te kerülsz alájuk és ők keresnek pénzt belőled, egyáltalán nem mindegy!

Mit veszíthetsz? Semmit, hisz a pénzedért termékeket kapsz, amik csak jót tesznek az egészségeddel.

Mit nyerhetsz? Egy hosszabb egészségesebb életet, nagyobb vitalitást, jobb alvást, egy passzív jövedelmet adó nemzetközi vállalkozást, ehhez kiváló segédeszközöket, szponzorokat egy jó csapatot, képzést és elismerést, utazásokat!

Gyere velünk, csatlakozz hozzánk és vedd ki a részed ebből a hatalmas lehetőségből!

Ha csatlakozni akarsz, ne gondolkozz!

Olvasd el a lehetőségeket és tedd meg! 

Persze ha akarsz keress meg előtte, hogy elmondjam mi éri meg legjobban?

Vásárlási módok

Jeunesse elindítás

Jeunesse elindítás

Hogyan indulj el a Jeunesse üzletben?

MLM-et sokféle módon lehet építeni, elindítani és csinálni.

A legjobb az ha mindenki megtalálja a maga által kedvelt módját, és nem erőszakolja meg magát, nem csinál olyat amit nem szívesen csinál, ami nem önmaga.

Természetesen arra figyelni kell, hogy mi motivál afelé a módszer felé. Ha csak a lustaság, vagy az hogy nem akarsz kilépni a kényelmi zónádból az nem jó.

Ha te csak online akarsz építkezni az jó, de nem tanácsolom, hogy benne is ragadj ebben a szándékodban, mert az igazi nagy üzletek offline, személyes kapcsolatok, találkozók és rendezvények által épülnek. Legyél hajlandó változni, tanulni, fejlődni és kifejleszteni azokat a készségeket, személyiségbeli vonásokat amik alkalmassá tesznek arra, hogy offline is merj megszólítani embereket az üzleteddel.

De ha te nagy offline ember is vagy, akkor is nagy ostobaság lenne, nem megismerni az online kommunikáció lépéseit, eszközeit, mert például a nemzetközi toborzás leginkább online végezhető, és ha te nem vagy hiteles, akkor egy profi honlap azzá tehet. 

Jeunesse elindítás

A Jeunesse által adott honlap – mint például az enyém EZ – egy tökéletes eszköz ezért bátran használd és zárd vele az offline meghívást, tedd a névjegykártyádra, írd a szórólapodra amit adsz a jelöltednek!

Induláshoz ajánlom figyelmedbe Kegye Roland kettő videóját amit itt találsz.

Kegye Roland Alapok

Kegye Roland 5 lépés

Abroncsos Tamásnak is van egy 3 részes videója az nem nyilvános, ha a csapatomban vagy kérd tőlem.

Itt letölthetsz egy 64 oldalas pdf dokumentumot, amit egy másik vezető csinált de nagyon hasznos. Nézd át ezt az elindításról szóló írást.

Elindulás a Jeunesse üzletben by Nagy Gábor on Scribd

 

 

Jeunesse marketingterv

Jeunesse marketingterv

A Jeunesse marketingterve nem véletlenül a legjobb, hiszen a tulajdonos alapítók, matematikus programozók, és nagyon sok MLM cégnek ők csinálták a webirodáját, a marketingtervét és a jutalékelszámolását. Nagyon jól tudták mi az ami jó, és mi az amit ki kellene hagyni ha saját MLM céget alapítanak. Tudták mi az ami motiváló, mi az amit nem szeretnek a hálózatépítők, mi ad húzóerőt, mire mozdulnak be az üzletépítők. 

Ezért a Jeunesse létrehozásakor olyan marketingtervet hoztak létre ami nagyon motiváló, ugyanakkor a céget se viszi gondba, hisz voltak MLM cégek amik abba mentek tönkre, hogy nem tudták kifizetni a marketingterv alapján jogos jutalékot!

Töltsd le itt a Jeunesse marketing tervet és olvasd el, tanulmányozd!

AZ ÜZLETI RENDSZER LEGFŐBB JELLEMZŐI:
Globalitás
A világ bármelyik országában, ahol a Jeunesse jelen van, lehetnek munkatársaid.
Nincsen regionális korlátozás, mint pl. más rendszerekben.
Egyenlőség, arányosság
Ugyanazért a teljesítményért, mindenki ugyanannyi pénzt kap világszerte. Nincs
nyugat-kelet szakadék.
Fenntarthatóság – stabilitás

A rendszert úgy tervezték meg, hogy esélytelen, hogy az összeomoljon.
Létezhetetlen, hogy a cég ne tudjon kifizetni. 100 százalékban fenntartható, biztonságos rendszerről beszélünk.

A Jeunesse kompenzációs rendszerét a hibrid kategóriájú rendszerek közé sorolhatjuk. Van benne valami a tiszta bináris rendszerből, és van valami az MLM-ből (Multi level marketing), a két rendszer tökéletesen kiegészíti egymást.

A bináris rendszer arról szól, hogy mindenki csak két irányba terjesztheti a hálózatot, senki sem nyithat egy harmadik, negyedik, ötödik elágazódást. Így a rendszer sokkal átláthatóbb, egyszerűbb mint a sima MLM-ben. A tagok egymást segítik, még akkor is, ha még az életükben nem találkoztak.

A két láb esetében megkülönböztetünk erőlábat, és profitlábat.

Az erőlábat általában a szponzor építi, a másikat, a profitlábat általában a szponzorált (te). De ez csak általánosság, attól függ, hogy milyen kvalitású a szponzorod, az az ember aki téged behoz a rendszerbe, és az sem elhanyagolható kérdés, hogy milyen pozíciót szán neked a rendszerben. Ez nem csak a mi rendszerünkre vonatkozik, hanem bármely hasonló rendszerre. Mindenképpen megbeszélendő kérdés, hogy hova kerülj. Sajnos a legtöbben meg sem kérdezik a szponzorok közül, pedig nagyon is illene.
A bináris rendszernek megfelelően két irányba nyitott a csatlakozás, egy embert tehetsz a jobb és a bal oldalra is, ezzel meg is nyitod a bináris jutalékok megszerzésének lehetőségét (ciklus)

Optimális esetben ezután elkezdi építeni az ő belső-profit lábát, hiszen a külső-erőlábát a szponzora nagy erőkkel építi, azzal, hogy ha érdekünk úgy kívánja, bármikor az erőlábba is csatlakoztathatunk új belépőt.

A lényeg, hogy nagy segítség az ha a szponzor építi az egyik lábad, de ez nem ajándék pénz, az ő általa behozott emberek után ő kapja a pénzt, viszont a pont érték végtelen mélységig beszámít neked arra az oldalra és ha a másik oldalon te is hozod a forgalmat akkor ki tudod venni minden egyes ciklusnál a 35 eurót. Lsd 3. csapatjutalék.

Annak ellenére, hogy az alapséma bináris, a rendszer megkülönböztet direkt és indirekt tagokat. A te direkt tagjaid azok, akiket te léptettél be, az indirektek pedig azok, akiket vagy a tagjaid vagy a felső vonalad léptetett be.
A direkt tagjaid számától, illetve azok sikerétől függ, hogy mikor nyílnak ki újabb kifizetési módok számodra.

6 pénzkereseti módot taglal a kompenzációs terv.

 1. Kiskereskedelmi haszon. Lehetséges de mivel az MLM nem eladásról szól, általában kevesen használják ezt. Megveszed a terméket tagi áron kb 40%-al olcsóbban, akció esetén még olcsóbban és eladod drágábban a javasolt kiskereskedelmi áron. Ebben az esetben viszont neked kell számlázni, és postázni ami bonyolítja a dolgot. Lehetséges az is, hogy megadod a honlapod linkjét valakinek, vagy rátalál valaki és vásárol rajta kiskereskedelmi áron. Ez az egész világon lehetséges, és bárhol történik, kiviszi a terméket oda a cég és neked pedig a kisker árrést elszámolja odaadja. Ha ezt ügyesen megcsinálod online marketinggel akkor lehet ebben is pénz. A lényeg, hogy az értékesítés csak a céges webáruházon keresztül történhet, nem lehet külső 3. fél áruházában árulni!! Például Ebay, Amazon, Vatera, Jófogás vagy saját webáruház.
 2. Ügyfélszerzési bónusz: Amint a tervben látod, különböző belépési csomagok vannak,és a csomagok árának nagysága alapján, egy egyszeri jutalékra válsz jogosulttá, 25 – 300 dollár között. Én ezt úgy kommunikálom, hogy a csatlakozás a szponzorod számára komoly munkát fog adni, hisz ő fog megtanítani a rendszert használni, neki is lesz telefon számlája, utazási költsége és az ideje is drága, ezért ez a kis pénz amit kap a csatlakozásodkor, messze nem sok, megfogja szolgálni neked. 
 3. Csapat jutalék – ciklusos kifizetés.                                                          Összesen 900 pontnak kell összejönnie a csapatodban. Általánosságban az erőlábad adja a 600 pontot, és a profitlábad a 300 pontot, de lehet fordítva is (ezt nevezzük ciklusnak). Általában a szponzorod által épített lábon jön hamarabb a pont. Ha ott összejön 600 pont és a te általad épített másik lábon bejön 300 pont – ami kb 5db termék eladás vásárlás tagok által – akkor kipörög egy ciklus, levonódik a pontérték és te azonnal kapsz 35 dollárt a webirodádba. Ahogy szépen épül a csapat és fogynak a termékek, eleinte hetente lesz mondjuk egy ciklus, majd naponta, majd naponta többször. Magasabb szinteken akár 30 ciklus is lehet egy nap. Gyémánt szintnél havi 1000 ciklus is van már. És ez csak egy fajta jutalék. Naponta 10×35 euró is már szép napi díj. Az kb 110 ezer Ft. Nem szabad fizetési ígéreteket tenni, de számold ki ha 1000 ciklust csinál egy gyémánt, és egy ciklus 35 dollárt ad, akkor hány millió forint jön csak ebből az egy jutalékból?
 4. Vezetői – matching bónusz
  Az a lényege az egésznek, hogy érdeked lesz, hogy a szponzorált tagod sikerre vigye, pénzt keressen. Úgy ahogy NEKEM is ÉRDEKEM, hogy TE SIKERES LEGYÉL, ÉS PÉNZT KERESSÉL BELŐLE. Hiszen ha te nem keresel semmit, akkor én nem kapok a te teljesítményed után egy fityinget sem. Ezért ez CSAPATMUNKA, egymást segítjük, építjük. A vezetői bónusz tehát a vezetők után jár, az ő jutalékuknak kapod meg a 5-10-15-20 %-át. Minél magasabb a szinted annál mélyebbről kapod ezt az összeget.

Amikor csatlakozáskor te nagy csomagot vásárolsz, akkor például Ambassador csomag esetén 6 hónapig zafír kifizetést kaphatsz anélkül hogy zafír lennél. Vagyis ha már az első hónapokban lesznek alattad szinteket elért vezetők, akkor kapod utánuk a százalékokat 3 mélységig.

Persze ehhez nagyon komoly indulás kell, és nagyon gyors beléptetések, nagy csomagokkal, hogy minél hamarabb legyenek vezetőid. Ha ez tudod nem fog menni, mert nincsenek ilyen kapcsolataid, kezdő vagy az MLM-ben, és még bizonytalan, akkor inkább kezdjél Basic vagy Pearl csomaggal, mert ha 6 hónap alatt nem lesznek vezetőid, még csak te is próbálkozol, akkor nincs értelme megvenni a zafír szintet a nagy csomaggal.

Persze a szponzorodnak jól jön a nagyobb jutalék, de ha korrekt és nem csak a maga hasznát nézi, hanem azt akarja, hogy ne keseredj bele, ne menjen el a kedved, akkor olyan csomaggal léptet be amit van esélyed kihasználni és a te képességeidhez közelebb áll. Inkább legyél nálam megelégedett tag, aki hosszú távon vásárol és dolgozik, mint valaki akit bemanipuláltam nagy csomaggal, esetleg hitelt vettél fel ezért, de nem tudsz eredményt hozni 6 hónap alatt és ezért frusztrált leszel és esetleg abbahagyod. Vannak persze “nagy vezetők” akik szóba se állnak kis vásárlókkal, vagy Basic csomagosokkal, mert csak Ambassador csomaggal engednek csatlakozni, de én ezt nem tolerálom, én nem akarok MLM sérülteket a csapatomban, akiknek a spájz tele van termékkel, de a pénztárcájuk üres.

5. Ügyfélszerzési ösztönző

Kötődik a vezetői – matching bónuszhoz, arról van szó, hogy az első szinten további 5 vagy 10 százalékot kapsz az alap 20 százalék mellé, amennyiben állandóan van 5 vagy 10 vásárlód (mindegy hogy munkatársad, törzsvásárlód, vagy egyszeri vásárlód). A lényeg az állandóság megalapozására történő motiválás.

6.Gyémánt bónusz

A cég a gyémántok között minden évben szétosztja a forgalmának 3%-át. Ezért érdeke minden gyémántnak, hogy másnak is jól menjen, mert itt nem csak a saját munkája alapján kap pénzt, hanem ha nagy a világforgalom akkor ez a 3% is mindig nagyobb lesz.

Tehát látjuk, hogy a nagy pénzek itt is akkor jönnek ha már nagy a csapatod és a forgalmad, sok a kipörgés a ciklusoknál, sok a vezetőd akik után pénzt kapsz.

De ha akarsz már az első napokban is kereshetsz azért szép összegeket, ha sikerül beléptetned embereket, ha lehet minél nagyobb csomagokkal. Olyan embereket kell találni, akik megengedhetik maguknak ezt a befektetést, és akiknek van esélyük, hogy gyorsan találjanak maguknak komoly üzlettársakat.

Persze a sok kicsi sokra megy, így menet közben a csak termék fogyasztók, vagy a kis csomaggal próbálkozók is jól jönnek, és őket is támogatni érdemes. Nincs jobb egy stabil fogyasztónál!

vissza a fő oldalra

Elvárások és kötelezettségek

Elvárások és kötelezettségek a Jeunesse üzletben

Manapság ha valaki el akar indulni egy MLM üzletben sokszor nem vállalkozói gondolkodással indul neki. 

Mert ha valaki vállalkozni akar, az tudja nagyon jól, hogy akkor van értelme belekezdeni, ha mindent összeszed, beletesz és igyekszik a legjobb lenni a piacon azon a területen.

Meg kell venni az eszközöket, az árut, a berendezést, az autót, a helységet és sorolhatnám még mindazt ami kell egy hagyományos vállalkozáshoz. 

Azonban ha MLM-ről van szó, nagyon sokan beleesnek abba a hibába, hogy megpróbálják a legolcsóbban megúszni. 

Vannak MLM cégek ahol még játszanak is erre, és ingyen lehet regisztrálni, és befektetés nélkül el lehet kezdeni. Ez mind humanitáriusan is hangzik, adjunk esélyt mindenkinek, ugyanakkor sajnos az eredmény is nulla lesz. Ugyanis ha a szponzor nulla ponttal lép be, akkor az általa megkeresett emberek is azzal fognak, mivel senkit se érdekel mit mondasz, tanítasz, ők azt másolják amit csinálsz! És természetszerűleg a nulla vásárlás nulla hasznot hoz a cégnek, amiből nulla jutalékot tud visszaosztani!

Ezt nevezi Eric Worre a legnagyobb MLM tanító Minimum kórságnak.

Tanulságos videó, mindenképp nézd végig.

Persze ez nem azt jelenti, hogy jó ha beépített kényszerek vannak, és a hálózatépítők olyan vásárlásra is kényszerítve vannak ami már teher számukra, és amit csak azért köteles megvenni hogy jutalékot kapjanak! Vannak cégek ahol ez a kötelező saját forgalom elvárás több százezer forint is van.

Ezért van hó végén nagy sorállás vagy nagy rendelési dömping, mert olyankor nézik át a pontokat és a minősülés jutalékjogosultság miatt ilyenkor kell vásárolniuk, akár több ember alatt is. Vannak gyémántok akiknek rengeteg pénzt kell berakniuk, hogy a gyémánt bónuszt felvehessék. Sok a jutalék de több mint a fele elmegy vásárlásra, amiből felesleges raktárkészletek lesznek és sokszor a Vaterára, Jófogásra kerülnek féláron, hogy megszabaduljanak tőle.

Szóval a Jeunesseben való elinduláshoz is fontos, hogy üzletileg gondolkozz, számolj és vállalkozói hozzáállásod legyen.

Mi a kötelező?

Ahhoz, hogy üzletileg elindulj és disztribútor legyél a regisztrációs díj mellett – ami kb 32 euró – kell vásárolnod minimum 100 pontért ami terméktől függően 240-300 euró. Ehhez vannak összeállítva Basic csomagok, de magadnak is összerakhatsz egy termékcsomagot.

Ha üzletileg gondolkodsz akkor mindenképp üzleti csomagot veszel, mert ez tartalmazza azt a 25 , 100, 300 eurót amit a szponzor kap az új belépők után. 

Persze a spórolós magyar azt gondolja ezt inkább nem, de ha segítségre, lesz majd szüksége a szponzortól, akkor majd szívesen elvenné az idejét s lehet a pénzét is, hisz a szponzorálás, jelöltekkel való találkozás, beszéd, utazás mind pénzbe kerül majd neki.

Tehát én ezt a pénzt, szponzorálási jutaléknak nevezném,amit azért kap a szponzor, hogy majd segítsen neked a haladásban. 

Másrészt az MLM  a másolódás üzlete! Ha te üzleti csomagot veszel, amiből a szponzorod is részesedik, akkor a te jelöltjeid belépőid is azt fogják venni, és ez megy lefelé végig!

Ez segíti az üzlet épülését, mert így már az elején pénzt keresnek a tagok és nem érzik azt, hogy majd csak ha már nagy hálózatuk lesz, akkor fognak pénzt keresni!

Ahogy a belépési módokról szóló cikkben írtam, vannak nagyobb csomagok is mint a Basic a 100 pontos.

Ezek nem kötelezőek, de aki komolyan dolgozni akar, azonnal azok számára nagyon kedvező lehet, hisz a nagyobb csomagok megvétele, sokkal nagyobb jutalékot biztosít majd, megelőlegezve azt a szintet amiről a csomag el van nevezve. 

Sima basic belépőként az alap jutalékot kapod, ha viszont gyöngy vagy zafír csomaggal csatlakozol, akkor a belépőid után gyöngy vagy zafír szintű jutalékot kapsz, ami nagyon komoly különbség! Persze, ennek akkor van értéke ha hozol be embereket, például az Ambassador legnagyobb csomaggal, mert akkor komoly jutalékot kapsz. Basic csomag esetén viszont csak kisebb jutalék jár.

Tehát a gyorsan és nagy csomaggal indulók, akik azonnal dolgozni kezdenek és hoznak új embereket az első 2-4 hónapban, azok már az első hónapokban sokat kereshetnek akár milliót is. 

Tehát minél több  a befektetés, annál több lehet a jutalék.

Természetesen ez nem kötelező, ez egy esély a gyorsabb pénzkeresetre.

Ha nem indulsz el és ne hozol embereket akkor hiába a megvett gyöngy vagy zafír szint, a semmi után a magas jutalék nem jár.

2. nézzük a későbbieket.

Ahhoz, hogy jutalék jogosult legyél az adott hónapban meg kell lenni minimum 60 pont vásárlásnak, ami 1 termék is lehet ami annyi. De ki is lehet ezt váltani azzal, hogy hozol abban a hónapban egy új 100 pontos tagot te a frontra.

Ahhoz viszont, hogy megmaradjon a törzs vásárlói jogod, legalább 6 szor át kell venned a minimum 60 pontos automatic delivery rendelésed, vagy 6 hónapban kell vásárolnod egy évben minimum 60 pontért. Ha ez nincs meg akkor van egy megújítási díj évente, ami kb 20 Euró.

De mivel ennek az üzletnek is a termék a motorja, ezért elképzelhetetlen számomra olyan üzletépítő aki nem vásárol havonta, és nem próbálja ki veszi meg az összes terméket legalább egy év alatt, hogy hiteles saját terméktapasztalata legyen!

Tehát nem kötelező DE ettől leszel hiteles és ez másolódik!

Ha te rendszeres vásárló vagy akkor a tagjaid is azok lesznek, ha csak pénzt szeretnél keresni azért csatlakoztál, de mindent el akarsz spórolni akkor ezt másolják és lesz egy nagy sült galamb váró hálózatod!

Tehát KÖTELEZŐ csak egy dolog a havi 60 pont vásárlás, de aki józan és üzletet épít az magának ennél jóval magasabb mércét tesz!

 Tehát nincsenek kis betűs részek, kötelező hatalmas havi személyes elvárt forgalmak, nem kell raktároznod felhalmoznod termékeket hogy minősülj!

Fogyaszd a termékeket normális mennyiségben és ennyi, ez az üzlet alapja és elvárása.

 

 

 

Hogyan kereshetsz legtöbb pénzt gyorsan!

Hogyan kereshetsz legtöbb pénzt gyorsan!?

A Jeunesse hálózatban nincs kötelező tempó, kötelező havi forgalom, és hatalmas elvárások ami miatt más hálózatokban hó végén mindenki kapkod és próbál még megrendeléseket begyűjteni, hogy teljesítse az elvárásokat.

A jutalékfelvétel feltétele a havi 60 pontos vásárlás, ami a legjobb ha be van állítva automatikusra, így adott időpontban mindig levonják azt a kb 100-130 eurót és küldik neked a kedvenc terméked.

Természetesen a nagy pénzek a nagy forgalomból jönnek, minél nagyobb a forgalom annál több a visszaosztás. 

Tehát, ha valaki minél kevesebb munkával akar minél több pénzt akkor itt se a jó helyen van.

De a forgalom növelése érdekében a cég minden hónapban kitalál valami promóciót ami keretében kedvezményt ad a termékekre, ha például egy nagyobb összeállításba veszed meg. Ez sokakat motivál a nagyobb saját forgalomra.

A legnagyobb forgalomnövelő azonban  a helyes indulás!

Annak érdekében, hogy az emberek ne hónapokig csak gondolkozzanak, hogy mit is csináljanak, bele merjenek-e kezdeni, a Jeunesse komoly üzleti csomagokat állított össze, amik megvásárlásával, egy adott színt jutalék jogosultsági szintjét tudod kapni csomagtól függően 2-6 hónapig. Vagyis olyan kifizetéseket, jutalékokat kaphatsz a belépőid után mintha már például Gyöngy, Zafír vezető lennél. 

 

Az ilyen csomagok persze azoknak éri meg :

 • akik nem minimum gondolkodásúak, és nem a legkevesebből akarják kihozni a legtöbbet
 • akik tudnak és mernek nagyban gondolkodni, és vállalkozói fejjel gondolkodnak
 • akik hitelesek akarnak lenni, és ehhez minden terméket meg akarnak személyesen ismerni
 • akik hisznek a másolódásban és tudják, hogy az emberek nem azt csinálják amit tanítunk nekik, hanem azt amit tőlünk látnak. Ha a legolcsóbb módon csatlakozunk , akkor ők is úgy akarnak majd. A másolódás kihagyhatatlan, és ha nem is akarod akkor is működik! Minél többet raksz az üzletedbe, ezt fogod viszontlátni a csapatodban, ha spórolsz, kihagysz egy rendezvényt, ha nem teljesítesz kihívásokat, akkor a csapatod is ebben fog követni!
 • akik nem várakoznak, hanem azonnal elindulnak, és így tudják érvényesíteni ezeket a bónuszokat. Mert csak akkor és abból járnak amit felépítesz, akiket beléptetsz. Ha 2 hónapig csak készülődsz, akkor nincs értelme ilyen nagy csomagokkal belépned, mert a plusz 20% a semmiből az semmi. De ha behozol az első hónapokban komoly embereket vásárlókat akkor, ez a plusz 20% jól fog jönni. Ha ügyes vagy akkor a 2 hónap alatt el is érheted azt a szintet amilyen csomaggal beléptél és akkor nem esik vissza a jutalék hanem már saját szinted jogán kapod!

Vannak még más komoly bevétel növelő és gyorsító lehetőségek, ahol nagyobb az elvárás de többszörös a jutalék lehetősége. Ez főleg azoknak szól akik más MLM cégtől vagy más direkt értékesítési múltból jönnek és esélyes, hogy hamar behoznak jó embereket.  Az ilyen gyors indulást nagyon komolyan jutalmazza a cég! Ezekről személyesen.

A  lényeg tehát, hogy az üzletet el lehet kezdeni a kb 31 eurós regisztrációs csomaggal,

– amiért profi webirodát, 76 nyelvű honlapokat, és marketingeszközöket kapsz, – és minimum 100 pontos vásárlással ami kb 240-300 Euró. Összerakhatod te is a csomagod, de vannak kész csomagok is. 

Az első feladat, hogy találj 2 azaz kettő embert akivel szeretnél dolgozni, akinek fontos az egészsége és aki vállalkozóként gondolkodik és üzletileg elindulna. Persze néha a jó vásárlóból is lehet üzletépítő, és a üzleti indulóból is lehet a végén “csak” vásárló. 

A lényeg találj 2 embert akik a jobb és bal lábad tetejére kerülnek és akik alá építkezel majd!

Aki viszont sok pénzt akar keresni és hamar, azoknak ezért nagyobb kockázatot is kell vállalni, és magasabb értékű csomagot venni, illetve azonnal érdemes belekezdeni, kihasználva a nagyobb csomag adta lehetőségeket. 

Természetesen az Ambassador csomagból lehet kivenni a legtöbbet, de hangsúlyozom annak, aki azonnal indul és komoly kapcsolati tőkével rendelkezik!!

Senkit se akarunk berángatni a csőbe nagy ígéretekkel, nagy csomagokkal úgy, hogy látható, hogy nem valószínű az, hogy a kapcsolatrendszeréből az első hónapokban komoly belépők lesznek! Akkor ő neki a lassabb utat, a folyamatos építkezést javasoljuk!

Nem akarunk MLM sérülteket termelni, akik csak megvesznek egy nagy csomagot és aztán a céget szidják, ha nem sikerül nekik a toborzás az üzlet, és a “nyakukon marad” a sok termék. Aki nem akarja a termékeket használni, megkedvelni és leváltani az eddig használtakat, csupán a nagy pénz miatt lépne be az ne tegye, mert az ő számára a megmaradt termékek vesztességek lesznek amiktől nem tud megszabadulni!

Jeunesse üzleti szintek

 

 

Online hálózatépítés!

Online hálózatépítés

MLMEgyre több MLM hálózatban jelennek meg az online hálózatépítés útját választó emberek, akik azt hirdetik, hogy elég egy laptop vagy okostelefon, és egy wifi vagyis internetkapcsolat, és máris a lábunk előtt a világ, és hatalmas nemzetközi üzleteket tudunk felépíteni csak ezek segítségével. Természetesen ha lecsupaszítjuk a dolgokat, akkor tényleg erről van szó, de azért mielőtt mindenki rohanna és úgy gondolná erre akarja lecserélni eddigi munkahelyét, nézzük egy kicsit meg részletesebben mi is ez az online MLM, online hálózatépítés? Milyen ez a laptopos életstílus?

Az online tevékenység, ma már az offline tevékenységnek is fontos része. Régen a hálózatépítők, prospektusokat, könyveket adtak az érdeklődőknek, ma viszont egy honlapcímet vagy egy videót küldenek nekik. Ezért egy offline hálózatépítőnek is nagyon fontos, hogy legyen egy saját honlapja és online elérhetőségei. Ezeket fel tudja írni a névjegykártyájára, szórólapra vagy esetleg az autójára is.

Az online kommunikáció és lehetőségek olcsóbbá és egyszerűbbé tették az offline hálózatépítést is. Ma már sok üzletépítő választja a vidékre való leutazás, a nyilvános bemutatók tartása helyett a webkonferencia tartását.

Online hálózatépítés

A különböző ingyenes alkalmazások segítségével akár élőben, videó kommunikációval is tudunk szponzorálni távoli helyeken lakókat is. Az online eszközök használata azonban még nem jelent online hálózatépítést.

Az online hálózatépítés azt jelenti, hogy a jelölteket nem offline megkereséssel, hanem online eszközökkel keressük meg, toborozzuk, vagy ami még jobb, hagyjuk magunkat megtalálni az online világban.

Természetesen nagyon fontos a helyes attitűd ebben a kérdésben, hogy miért választottuk az online hálózatépítést. Ha csak azért választottuk az online hálózatépítést, mert kényelmesek vagyunk, esetleg lusták, akkor így sem leszünk sikeresek.

Az online hálózatépítésben sem lehet elkerülni a személyiségfejlődést, és hogy olyan emberekké váljunk, akiket az emberek szívesen követnek. Az online hálózatépítés nem azt jelenti, hogy honlapok mögé bújhatunk és majd a honlapok dolgoznak helyettünk.

Fel lehet építeni profi honlapokat, automatikusan működő értékesítési tölcséreket, jelöltkereső elkapó oldalakat, de a folyamatba valahol neked is be kell lépni, mert az emberek nem honlapokhoz akarnak csatlakozni, hanem élő személyiségekhez. Az ismerőseid nem azzal fogod megnyerni, ha elkezded nyomatni a Facebook idővonaladon a céged termékeit, és a meggazdagodási lehetőséget, hanem ha látják, hogy valami változás van körülötted, benned, ami vonzó számukra is, amit ők is akarnak. Egy profi mosolygós profilkép, egy életet sugárzó modern banner, egyre több jól fogalmazott bejegyzés, a gondolataidról, életszeretetről, mi motivál és hogy éled az életed meg?! Ne nyomulj, hanem keltsd fel az érdeklődést, tedd kíváncsivá az embereket, mi is történhetett veled?!

Online hálózatépítés

Online hálózatépítés

Online hálózatépítés

Az online hálózatépítés kicsit lelassítja a folyamatokat és nehezebb elrontani, könnyebb jó benyomást gyakorolni másokra. Az online hálózatépítésben is be kell tartani a sorrendet a helyes kommunikációban.

 1. megismer,
 2. megbízik bennem,
 3. elkezd követni,
 4. hallgat rám és csatlakozik hozzám.

A legnagyobb hibát ott szokták véteni az online hálózatépítők, amikor a közösségi médiában, termékek bemutatásával és az üzleti lehetőség promotálásával nyomulnak. Óriási a reklámzaj, és az emberek utálják, ha eladni akarnak nekik valamit, ugyanakkor nagyon szeretnek vásárolni.

Az online hálózatépítés lényege tehát nem a termékekkel vagy az üzleti lehetőségekkel való nyomulás, hanem a mi személyes márkánk felépítése.

Hallottam egyszer egy fontos mondatot, ami nagyon tetszett: Az emberek sose azt fogják megvenni, amire szerinted szükségük lenne, hanem azt, amit ők akarnak!

Ezért ne kommunikáld azt feléjük, hogy szerinted mennyire fontos lenne a vitaminok szedése, vagy egy másik pénztermelő láb pld MLM hálózat kiépítése, mert leráznak, letiltanak, vagy udvariasan elküldenek. Magadról beszélj, és arról neked mi jött be, mit érzel stb.

Az emberek nem termékeket és MLM cégeket keresnek, hanem vezetőket, olyan embereket, akiket szeretni, követni és másolni lehet. Mégis, ha megnézzük az online hálózatépítőket, azt látjuk, hogy a „munkájuk” nem áll másból, mint a honlapjuk linkjének a megosztásából vagy ingyenes csoportokban való, ingyenes reklámok feladásából. Facebook csoportok tömegei jöttek már létre MLM toborzásra, de sajnos a tagság 95 %-a már valamilyen MLM cégbe van, így az ilyen hirdetéseknek nagyon ritkán van pozitív eredménye.

Ráadásul ezekben a csoportokban nagy számban vannak olyan szerencsevadász emberek, akik olyan online otthoni munkát álmodtak meg maguknak, ahol semmit nem kell csinálni, nem kell eladni, nem kell befektetni, de mégis jön a pénz.

Az ilyen emberek a megfelelő célcsoportjai lesznek a különböző pilótajátékoknak, online befektetési csalásoknak, ahol elhitetik az emberekkel, hogy munka nélkül könnyen lehet pénzt keresni. Az elmúlt évtized sok ilyen online pilótajáték és átverés megjelenésével és bukásával járt.

Azonban az emberek nem hajlandók tanulni a múltból és minden évnek meg van a maga pilótajátéka, ami aztán vagy csődbe megy, vagy csak egyszerűen eltűnik honlapostól, cégestől.

Ennek egy oka van! Az emberek azonnali pénzt akarnak, „nem érnek rá” építkezni. És ezek a kattintgatós oldalak azonnali pénzt ígérnek. Nézzél meg egy reklámot, egy videót, kattints egy linkre és kapsz 1 centet. Aztán az egész napot ilyen olcsó és ostoba dolgokkal töltöd, s keresel 5 dollárt, amit majd akkor vehetsz ki, ha összegyűlik 50 dollár.
Sokan 30 dollárnál már belefáradnak, és abbahagyják, de vannak kitartó kattintgatók, és ők állítólag megkapják ezt a pénzt.

És akkor az az ővéké!

Nem mondom, hogy ilyen csoport hirdetésekkel nem lehetne eredményt elérni, mert hallottam olyat, aki itt talált szuper új munkatársat, de azért tudni kell, hogy az online toborzás olyan, mint a horgászás! Nem mindegy, hogy hol dobod be a pecabotod, milyen csali van rajta, milyen halak élnek ott, milyen napszakban teszed, és hányan vannak ott még rajtad kívül? No meg a pecabot is sokfajta lehet, vagy lehetne inkább háló is!

Ha olyan helyen halászol, ahol csupa szegény, azonnali, persze ingyenes megoldást kereső ember van, akkor lehet, hogy sok ingyenes regisztrációt fogsz begyűjteni, de vásárlót, üzleti csomaggal induló komoly embereket, ott nem nagyon fogsz találni. Ahhoz olyan helyeken kell forgolódni, ahol olyanok vannak.

Online hálózatépítésŐket viszont meg kell tanulni megszólítani. Ők leginkább nem az ingyenesen elkezdhető, otthoni munkát keresik, hanem valami komoly jól jövedelmező vállalkozást. Ahhoz viszont, hogy ilyet ajánlj, ehhez méltóan kell megjelenned, kommunikálnod!

Tehát ha online sikereket akarsz elérni, mindenképp szükséged lesz technikai, és kommunikációs tudásra, képességekre!

Az online hálózatépítés számomra egy szakma, ami magába ötvözi az online marketing, a SEO és az online kommunikáció profi tudását.

Aki kezdő az internetes munka területén, azok számára a legjobb, olyan MLM céget keresni, ahol az online hálózatépítést támogatják és ehhez honlapokat és webes eszközöket is biztosítanak. Aki pedig már ért hozzá, az kezdjen el saját honlapokat csinálni, persze ha engedi a cége!

Az online hálózatépítésben sincsenek tuti módszerek, csodamondatok vagy varázsszövegek, amire azonnal megadja mindenki az e-mail címét, vagy azonnal vásárol és regisztrál a honlapunkon. Ez egy hosszabb folyamat, amit mindenképp érdemes megtanulni és alkalmazni.

Ma már annyira felhígult ez a szakma, annyira sokan nyomulnak ilyen „otthoni munka”, „elég, ha van egy okostelefonod és interneted, és akár a játszótéren is dolgozhatsz” hirdetésekkel, hogy nagyon nehéz kitűnni a tömegből. Igyekezz más lenni, ne állj be ezredik egyforma hirdetőnek.

Az online hálózatépítésnek két formája létezik, az egyik az aktív, a másik a passzív online munka.

Passzív online hálózatépítés mellett azt értjük, hogy nem mi keressük meg az embereket, hanem ők találnak ránk. Ennek legfontosabb eszköze a SEO, a keresőoptimalizálás, ahol azt próbáljuk elérni, hogy ha az emberek különböző kulcsszavakra, megoldásokra keresnek, akkor a mi honlapunkat dobja ki az ő számára a Google.

Azonban, ha csak erre építünk, így várunk az új jelöltekre, akkor lehet, hogy sose jutunk egyről-kettőre!

Fontos kulcsszavakra pld. otthoni munka, online munka, mlm, nagyon nehéz az első oldalra kerülni, márpedig a 2. oldalnál messzebb nem szoktak menni, akik megoldást keresnek!

Ezekre a kulcsszavakra akár 1-2 éves komoly tartalom marketing kell, sok-sok új saját tartalom témában, és ha lehet, érdemes PR linkeket is venni, hogy az oldalunkra mutatva, erősítsék annak értékét a Google szemében.

Ma már eredményeket elérni ezzel a módszerrel, csak sok tanulás és a legújabb módszerek alkalmazásával lehet. Vannak módszerek, amik régen értékesek voltak, ma már büntet érte a Google!

Ma már nem elég, ha sokszor szerepel az oldalunkon a kulcsszavunk, ami az üzletünkről szól. Ma már értékes tartalom kell, és olyan szöveg, amit kedvel a Goggle is és az olvasó is! Mert ma már minden mérhető!

A Google nem csak azt nézi mi van írva a honlapodra, hanem azt is mennyi időt tölt ott a látogató. És ha el sem olvassa azonnal kilép, tovább megy, akkor az oldalad nem lesz értékes a Google szemében!

Azzal is tisztában kell lenni, hogy az első 10 találat, az 10 találat és nem több! Nem lehet 100 embernek annyira ügyesnek lenni, hogy benne legyen az első tízben!

Szóval jó a keresőoptimalizálás, de csak erre építeni, bolondság!

Miközben a honlapunk optimalizálásával bíbelődünk, lehet, hogy közben a szomszédunkat belépteti valaki az MLM cégébe, mert ő mert neki szólni!

Az aktív online hálózatépítés azt jelenti, hogy segítünk az embereknek ránk találni az által, hogy aktívan dolgozunk az interneten. Ennek része, a folyamatos blogolás, cikkek írása, a közösségi médiában való posztolás, ismerkedés, hozzászólás mások bejegyzéseihez, fórumokon való hozzászólások, ingyenes és pénzes hirdetések feladása, hogy minél többen találjanak a honlapunkra.

Egyre nagyobb teret kap a videózás, az élő bejelentkezés akár a Facebookon van a YouTube-on. Az online marketingről, a SEO-ról, a jól működő hirdetésekről, nagyon sok jó szakkönyv született, ezért én most nem mennék ebbe a témában mélyebben bele.

Online hálózatépítés mindenkinekAz online hálózatépítés egy nagyszerű lehetőség arra, hogy az ember állandóan bővítse a névlistáját, újabb és újabb ismerősöket, barátokat szerezzen, felépítse a saját márkáját, és úgy építsen nagy nemzetközi hálózatot, hogy nem zaklatta a saját környezetét, baráti körét.
Ha viszont az ember ismeretlen emberekből fel tud építeni egy fogyasztói hálózatot és ez a siker már látszódik a megjelenésén, az anyagi helyzetén, akkor viszont úgy gondolom, hogy egyre több rokon, ismerős és barát fogja megkérdezni, hogy mivel foglalkozol, és így csatlakozni fognak hozzád, anélkül, hogy te nyomultál volna feléjük.

Néha meg vagyok döbbenve, hogy emberek az egészség, szépség és gazdagság üzletébe toboroznak embereket, úgy, hogy a Facebook profil képükről árad az igénytelenség, a szegénység, és nem vonzó, hanem taszító a megjelenésük. Ha online akarsz dolgozni, akkor nem nézhetsz ki akárhogy, nem oszthatsz meg akármit, és a Facebook idővonalad minden elárul rólad!

Úgy gondolom a legfontosabb a helyes egyensúly megtalálása, hogy legyünk nyitottak a fejlődésre abba az irányba is ami nem az erősségünk.

Én egy zárkózott ember voltam. Ezért is választottam az online hálózatépítést, de ma már egyre több képzésre járok, hogy megtanuljam az offline kommunikációt is és megálljam a helyem és sikeres legyek a hálózatépítés mindkét formájában.

Számodra is azt javaslom, hogy keresd meg az erősségeidet, hogy miben vagy a legjobb és abban indulj el. Ha könnyen ismerkedsz és beszélgetsz emberekkel, akkor nem biztos, hogy neked honlap szerkesztéssel kellene bíbelődnöd. Ha viszont nem mersz emberek közé menni, akkor kezd el online a munkát, de közben fejleszd a személyiségedet, mert egyszer az online belépőiddel is találkoznod kell. Kívánom, hogy találd meg a hálózatépítés neked megfelelő formáját és legyél abban nagyon sikeres.

Mi kell az online hálózatépítéshez?

– Egy profi tájékoztató weboldal, ami hibátlanul működik és lehet rajta vásárolni és regisztrálni is, ha valaki megnézi. – Nos a mi cégünknél 140 országban van kiszolgálás a honlapról és most 76 nyelven. Ezt mindenki megkapja, nem kell senkinek tárhelyet bérelni, honlapokat szerkesztgetni. Könnyen kezelhető, egyszerűen használható profi webáruház, amivel 140 országban generálhatok akár kiskereskedelmi vásárlást és hasznot vagy léptethetek be embereket.

– Legyen hiteles, legyen jó híre, és felvállalható. A cégünk a világ leggyorsabban növekvő direkt marketing cége volt már 3 évben is. Csak másik 6 cég tudott 6 éven belül 1 milliárd dollár forgalmat produkálni, és 9 év alatt jött fel a semmiből a 13. legnagyobb MLM cég helyre.

Profi marketing és termék videók. Nálunk profi videók vannak sok nyelven már, és a cég magukért a videókért is több díjat átvett, mint a legmodernebb legprofibb technikákat alkalmazó cég Amerikában. Nem mindegy, hogy mutatsz be egy terméket. Nem neked kell alkotnod videókat!

Profi Social média támogatás. Rengeteg képet, marketing videót ad a cég, hogy minőségileg tudj posztolni bárhol.

Profi vezetők, akik értik és tanítják az online marketinget és vezetik a csapatot.Ebből nálunk sok van.

Rendszeres webkonferenciák, élő tanítások, vezetői útmutatás. Nálunk hetente kétszer vannak több száz fős webkonferenciák, de vannak országosan havi offline rendezvények is.

– Profi webiroda. Nálunk percre pontos a webiroda, nem kell napokig várni míg felkerülnek a pontok. Nincs hózárás, napi, heti jutalékkifizetések vannak. Belép valaki üzleti csomaggal, és aznap a webirodádban a jutalék utána.

Hát én ezért választottam ezt a céget, mert mindenből a legjobbat akarom, és szeretek a győztesekhez tartozni. 
Nálatok minden rendben van, hasonlóan profi?

Ez nem az a szokásos nem kell semmit csinálnod, nem kell semmit venned, nem kell hálózatot építeni, csak lépj be, és milliomos leszel hirdetés! Nem – “érdekel” beírásokat akarok gyűjteni.
Azokat a komoly vezető alkatokat keresem, akik sokat dolgoznak de nincsenek jól fizetve, akik többre lennének képesek,akik a legjobb online eszközöket keresik és akik hajlandóak dolgozni és befektetni egy gazdag jövő érdekében!

A cég forgalma tavaly 1,5 milliárd volt és kb 700 milliót jutaléknak kifizetett.
Európa még csak ébredezik, a nagy robbanás most jön.
Ehhez keresünk vezetőket, akik a legjobb helyen a legtöbb pénzt akarják keresni.
Tarts velünk! 

Óriási segítség lehet Nagy Gábor könyve, amely sokak szerint az egyik legjobb legteljesebb hálózatépítőknek írott könyv magyarul. 

 

Most csak 3990Ft 5890Ft helyett!

 

Otthoni munka profi eszközökkel

Otthoni munka profi eszközökkel

Otthoni munka

otthoni munkaAz első kérdés, hogy kerül egy egészséggel foglalkozó weboldalra, egy, az otthoni munkáról szóló cikk?

Röviden elmagyarázom.

Általában minden terméket, így az egészséggel kapcsolatos termékeket, vitaminokat, táplálékkiegészítőket erre specializálódott üzletekben szokták árulni.  Általában a gyártó cég értékesíti a termékeket nagykereskedőknek, akik kiszolgálják a kiskereskedőket, akik elérhetővé teszik a termékeket a vásárlók, fogyasztók számára. Ebben a kereskedelmi folyamatban mindenkinek költenie kell reklámra, üzemeltetésre, így mindenki ráteszi a maga hasznát és nyereségét.

otthoni munkaAz elmúlt évtizedekben azonban egyre népszerűbb lett az a kereskedelmi forma, amikor a gyártó közvetlenül juttatja el a terméket a fogyasztókhoz. Ezt nevezzük network marketingnek, vagy hálózatos értékesítésnek, mikor nem kereskedőkön keresztül jut a termék a fogyasztókhoz, hanem az elégedett fogyasztók ajánlják a termékeket egymásnak és így alakul ki – a szájreklám által – az un. fogyasztói hálózat.

Vannak fogyasztók akik nem csak lelkesedésből ajánlják a termékeket másoknak, hanem üzleti lehetőséget is látnak a dologban és tudatosan népszerűsítik a cég termékeit másoknak. Nagyon sokan az internetnek köszönhetően ezt a munkát otthonról végzik, online és így alakul ki  az otthoni munka fogalma.

Otthoni munka népszerűsége

otthoni munkaAz otthoni munka nagyon sokak számára népszerű, mivel lehetőséget ad arra, hogy pl. kismamák, gyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy akár mozgássérültek, akik kevesebbet tudnak otthonról kimozdulni, azok is tudjanak munkát végezni.

Az otthoni munka tehát tulajdonképpen online marketinget és a számítógép segítségével végzett népszerűsítő tevékenységet jelent. Ahhoz, hogy valaki ezzel az otthoni munkával valóban pénzt tudjon keresni, ahhoz sokat kell tanulni, fejlődni és képezni magunkat. Egyrészt technikai ismereteket kell szerezni, másrészt az online kommunikációban kell jártasságot szerezni.

Vannak akik el akarják hitetni az emberekkel, hogy az otthoni munkához elegendő ha van az embernek egy okos telefonja, laptopja, internete és facebook fiókja. Ez azért nem teljesen így van. Az otthoni munka nem csupán abból áll, hogy hirdetéseket adunk fel és mindenhova felrakjuk a weboldalunk linkjét. Ma már óriási „reklámzaj” van az interneten is, ezért az emberek egyre kíváncsiak a hirdetésekre, pláne ha az kéretlenül „Spam”-ként érkezik hozzájuk. Az otthoni munka valóban óriási lehetőség azoknak akik otthonról tudnak vagy akarnak dolgozni, de természetesen ez sem könnyű csak megvannak a speciális előnyei.

Vannak akik saját terméket találnak ki és értékesítenek webáruházban és vannak akik más cég termékeinek népszerűsítéseivel keresnek pénzt. Ez utóbbi sokkal gyakoribb és hasznosabb is, mivel ebben az esetben valóban csak az online népszerűsítés a feladat. A termékek gyártását, kiszolgálását, a minőség biztosítását, a reklamációk kezelését az MLM cég végzi.

Nézzük mik az otthoni munka előnyei:

 • Otthonról végezhető, nem kell otthonról elutazni, munkahelyre bejárni, a közlekedésben tölteni sok időt.
 • Szabad időbeosztással végezhető, bármikor abbahagyható vagy folytatható.
 • Ma már az online lehetőségek kiválthatnak olyan régen sok költségbe kerülő tevékenységeket az MLM-ben, mint a telefonálás, a bemutatókra járás, mivel ma, már ingyenesen beszélhetünk emberekkel és mutathatjuk be üzletünket online a világ bármely résszén lakó érdeklődőnek. Ez az online hálózatépítés.

Az otthoni munka „hátrányai”

 • Az értékesítés és a kapcsolatépítés még ma is nagyon kötődik a személyes találkozáshoz. Online kiépíteni a bizalmat magunk felé, sokkal hosszabb feladat mint amikor szemtől szembe találkozunk ügyfelekkel.
 • Az otthoni online tevékenység nagyon könnyen félrecsúszhat, nem értékes online elfoglaltságokba, pl. facebookozás, érdekesnek tűnő weboldalak és hirdetések olvasgatásába. A cégek azonban nem az online jelenlét időtartamáért fizetnek jutalékot, hanem egyedül a létrehozott forgalomért. Ezért nagyon fontos olyan online tevékenységet végezni, aminek eredménye van, ami viszont csak az időnket veszi el, de nem hoz forgalmat azt el kell tudni hagyni.
 • Az otthoni munkához kemény fegyelem kell, mert otthon az ember könnyen választ más feladatot, kényelmessé válik és könnyen halasztgatja a dolgokat.

otthoni munka mindenkinekÖsszességében az otthoni munka nagyon nagy lehetőség arra, hogy az ember az otthonából dolgozzon, időt, pénzt spóroljon meg, ugyanakkor akár nagy nemzetközi hálózatokat is felépítsen az internet segítségével. Az ilyen otthonról végezhető munka – főleg ha ez egy MLM céghez kapcsolódik – korlátlan online jövedelmet, passzív bevételt biztosíthat a számunkra. Egy jól felépített online marketing gépezet gyakran már a mi beavatkozásunk nélkül gyűjti az érdeklődőket, a feliratkozókat. Minden tájékoztatás, sőt a beléptetés és az értékesítés is automatikusan történik. A weboldalunk dolgozik helyettünk. Ennek kiépítése természetesen sok tudást, kitartó munkát és gyakran némi befektetést is igényel. De a későbbi haszon, „a munka nélkül” passzív bevételek sokszorosan kárpótolják a befektetéseinket.

Ehhez az otthoni munkához azonban fontos, hogy olyan eszköztárad legyen, amit nem neked kell összerakni, hanem készen kapsz és neked csak használni kell.

Mert a leggyakoribb eset, hogy te nem vagy hiteles mások előtt, az ismerősük rokonok előtt, és nem tudod hitelesen bemutatni a termékeket, és az üzleti lehetőséget. Pláne amikor az elején még se tapasztalatod se pénzed nincs az MLM üzletedből!

Ezért téged hitelessé egy jó honlap tehet. Te nem vagy hiteles, kompetens még, de a honlap bemutathatja azokat a tudósokat, tudományos kutatásokat amik a termékek mögött vannak, és bemutathat olyan embereket akik már hatalmas üzleteket építettek fel az otthonukból és akár milliókat keresnek havonta. 

Nos a Jeunesse ma ezen a területen is piacvezető, és nem véletlenül a világ leggyorsabban növekvő direkt értékesítési cége. 76 nyelven vannak a professzionális honlapjai lefordítva, és 140 országba van kiszállítás, tehát ennyi helyen toborozhatsz és értékesíthetsz a weboldaladon keresztül! Persze illik tudni az adott nyelven, hisz a jelentkezőkkel kommunikálni kell és majd szponzorálni kell őket! 

De ha japánul, malájul, indiaiul, vagy arabul, brazilul, esetleg kambodzsaiul akarsz üzletet építeni megteheted. A honlapodon vásárolhatnak, regisztrálhatnak, illetve felvehetik a kapcsolatot veled a világ bármely tájáról.

Szerintem ilyen máshol sehol sincs! A Jeunesse minden területen a legjobb és egyedülálló!

Az otthoni munkához még nagyon fontos, hogy legyen hova meghívni az érdeklődőket!

Erre szolgálnak a heti webkonferenciák kedden és csütörtökön este 20 órakor, ahol már sikeres vezetők mutatják be ezt a zseniális üzletet!

Az otthoni munka tehát nem más, minthogy tájékoztatni embereket erről a lehetőségről!

Vagy úgy, hogy te keresel meg szólítasz meg embereket, vagy úgy, hogy kiépítesz egy olyan saját márkát – imázst, hogy az emberek szólítsanak meg téged, és akarjanak veled dolgozni!

Ha ez meg van akkor már csak fel kell hívni őket egy webkonferenciára és ha tetszik neki akkor segíteni neki a csatlakozásban és hogy megtalálja azt az első 2 embert aki a bináris rendszerben balra illetve jobbra kerül. Ennyi a munka!

Az első lépések. Utána pedig segíteni az ó és új embereknek szintén 2 embert találni, akik szeretnének változtatni az életükön és ezért hajlandóak tenni is!