Archive for Termékek

LUMINESCE™ Essential Testmegújító Testápoló

LUMINESCE™ Essential Testmegújító Testápoló

A LUMINESCE™ Essential Testmegújító Testápoló a végső mélyhidratálást hozza el a felnőtt őssejttechnológia helyreállító erejével. Ezt az egyedülálló testápolót lehető legjobb összetevők felhasználásával állították össze a világhírű bőrgyógyász, Dr. Nathan Newman szakértelme segítségével, melynek célja, hogy fenntartsa fiatalos kisugárzást és megvédje a bőrt az idő előtti öregedéstől.

 

 

A LUMINESCE™ Essential Testmegújító Testápoló gyengéden hidratál, helyreállít és lágyít minden bőrtípust, különösképpen a kemény és száraz bőrfelületeken anélkül, hogy eltömítené a pórusokat.
Az évek során a bőr veszít a fiatalos megjelenéséből, hiszen ki van téve a különféle környezeti hatásoknak, mint az ultraviola sugárzás vagy a szabadgyökök. A látható felületeken ez ráncokhoz, májfoltokhoz és dehidratált, megereszkedett bőrhöz vezet; a felület alatt pedig megváltozik a bőr struktúrája és felgyorsul az öregedési folyamat.

A photoaging-ként ismert jelenség, amely az UV-fény káros hatását jelenti, súlyos és maradandó károsodást okozhat a bőrben. A LUMINESCE™ Essential Testmegújító Testápoló a nap minden percében azon dolgozik, hogy a bőr természetes megújulási folyamatait segítse, ezzel a puha, rugalmas és hidratált bőr érzését keltve.
A LUMINESCE™ Essential Testmegújító Testápoló sejtszinten működik, a hatásos foszfolipid szállítási rendszert használva mélyen behatol a bőrbe és a nedvesség megkötésével és a sejtek megújulásának támogatásával újra feltölti azt. Ez az első osztályú ultrakönnyű formula erős antioxidánst tartalmazó növények felhasználásával készült, ezzel segítve a szabad gyökökkel szembeni védelmet, és több mint 200 kulcsfontosságú humán növekedési faktort tartalmaz, amelyek segítenek a szervezetnek fenntartani a természetes fiatalító folyamatokat.

Előnyök

• HOSSZAN TARTÓ ANTIOXIDÁNS VÉDELMET BIZTOSÍT ÉS SEGÍT AZ UV-SUGÁRZÁS HATÁSAI ELLENI KÜZDELEMBEN
• SEGÍT TERMÉSZETES MÓDON FENNTARTANI ÉS HELYREÁLLÍTANI A PUHÁBB, SIMÁBB, FIATALABB BŐRSZERKEZETET
• HELYREÁLLÍTJA A KISZÁRADT BŐRT ÉS TÁMOGATJA A TERMÉSZETES MEGÚJULÁSI FOLYAMATOT
• KÉSLELTETI AZ ÖREGEDÉSI FOLYAMATOT A BŐRSEJTEK MEGÚJULÁSÁNAK ÉS MEGFIATALODÁSÁNAK FOKOZÁSÁVAL
• SEGÍT AZ ÖREGEDÉS JELEINEK KÉSLELTETÉSÉBEN
• LÁTHATÓAN MEGÚJÍTJA A SZÁRAZ, KÁROSODOTT BŐRT A HÁMLÁS
CSÖKKENTÉSÉVEL,A NEDVESSÉG ÉS A TÁPANYAGOK BENT TARTÁSÁVAL
• CSILLAPÍTJA A VISZKETŐ, SZÁRAZ, IRRITÁLT BŐRT

Jellemzők

• SPECIÁLIS NANOSZINTŰ FOSZFOLIPID SZÁLLÍTÓ RENDSZERT HASZNÁL,
AMELY LEHETŐVÉ TESZI AZ HATÓANYAGOK NAGYOBB MÉRTÉKŰ FELSZÍVÓDÁSÁT.
• EXKLUZÍV, SZABADALMI BEJEGYZÉS ALATT ÁLLÓ ŐSSEJT-TECHNOLÓGIA,
AMELY VISSZAÁLLÍTJA A BŐR FÉNYÉT, RUGALMASSÁGÁT ÉS FESZESSÉGÉT
• HIPOALLERGÉN / NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET
• BŐRGYÓGYÁSZOK ÁLTAL JÓVÁHAGYOTT ÉS AJÁNLOTT.

Főbb összetevők

SUPEROXIDE DISMUTASE / NIACIANAMIDE / MICROCOCCUS LYSATE
ALMA-, LENCSE-, DINNYE- ÉS GRÁNÁTALMA-KIVONAT
LUMINESCE™ NÖVEKEDÉSI FAKTOR KOMPLEXUM

LUMINESCE™ Továbbfejlesztett Éjszakai Regeneráló Krém

LUMINESCE™ Továbbfejlesztett Éjszakai Regeneráló Krém

A világszerte elismert orvosok technológiáit és szakismeretét ötvözve hoztuk létre a LUMINESCE™ Továbbfejlesztett Éjszakai Regeneráló Krémet, amely alvás közben fejti ki
hatását – amikor a sejtek megújulási folyamata a legaktívabb – azáltal, hogy javítja bőr DNS-ének működését. Ez a hatásos kozmetikai termék az elérhető legfejlettebb klinikai
kutatások felhasználásával készült, és arra tervezték, hogy javítsa az öregedési folyamatban érintett speciális anyagcsere-útvonalakat.
A LUMINESCE™ Továbbfejlesztett Éjszakai Regeneráló Krém természetes eredetű összetevőket tartalmaz, melyek sejtszinten segítik a test veleszületett DNS-regeneráló képességét.

A normális öregedési folyamat alatt a sejtek és a köztük levő zselészerű anyag veszítenek víztartalmukból, ami a bőr elvékonyodását és kiszáradását eredményezi. Az új sejtek növekedésének lelassulása fáradt, megereszkedett bőr kialakulásához vezet, és a telomerek hossza csökken, melyek védik a DNS-t a szabadgyökök által okozott károsodástól.
A LUMINESCE™ Továbbfejlesztett Éjszakai Regeneráló Krém a legújabb szabadalmi bejegyzés alatt álló őssejt-technológiát alkalmazza, így támogatva a természetes megújulási folyamatot és csökkentve az öregedés jeleit alvás közben. Ez a selymes, nyugtató krém biztosítja a szükséges hidratálást, hogy aztán pompás bőrrel ébredj.

LUMINESCE™ Továbbfejlesztett Éjszakai Regeneráló Krém

Jellemzők
• SPECIÁLIS NANOSZINTŰ FOSZFOLIPID SZÁLLÍTÓ RENDSZERT HASZNÁL, EZZEL LEHETŐVÉ TÉVE A HATÓANYAGOK NAGYOBB MÉRTÉKŰ FELSZÍVÓDÁSÁT
• EXKLUZÍV FORMULA TERMÉSZETES EREDETŰ ÖSSZETEVŐKKEL, MELYEK ALVÁS
KÖZBEN FEJTIK KI HATÁSUKAT
• HIPOALLERGÉN, PARABÉN-MENTES / NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES
SZÍNEZÉKET
• EXKLUZÍV, SZABADALMI BEJEGYZÉS ALATT ÁLLÓ ŐSSEJT-TECHNOLÓGIA

Főbb összetevők

MICROCOCCUS LYSATE & AICALIN
LUMINESCE™ BŐR VITAMIN KOMPLEXUM ÉS NÖVEKETÉSI FAKTOR KOMPLEXUM
ALMA-, LENCSE-, GÖRÖGDINNYE- ÉS UBORKA-KIVONAT
SUPEROXID DISMUTAZ (SOD)

Előnyök

LUMINESCE™ Továbbfejlesztett Éjszakai Regeneráló Krém

• KUTATÁSOK IGAZOLJÁK, HOGY A SEJTEN BELÜLI HIDRATÁLÁS 85%-KAL NÖVEKSZIK KÉT HÉTEN BELÜL, ÉS A FINOM VONALAK ÉS RÁNCOK CSÖKKENNEK AKÁR KÉT ÓRÁN BELÜL
• MEGNÖVELI A BŐR FESZESSÉGÉT ÉS RUGALMASSÁGÁT
• HATÉKONY VITAMINOKAT ÉS ANTI-OXIDÁNSOKAT TARTALMAZ, MELYEK VÉDIK A SEJTFALAT A SZABADGYÖKÖKKEL SZEMBEN.
• EXKLUZÍV SZABADALMI BEJEGYZÉS ALATT ÁLLÓ FORMULÁT TARTALMAZ, AMELY FELNŐTT ŐSSEJTEKBŐL SZÁRMAZÓ, TÖBB MINT 200 KULCSFONTOSSÁGÚ, A BŐR TERMÉSZETES MEGÚJULÁSÁÉRT FELELŐS EMBERI NÖVEKEDÉSI FAKTORT TARTALMAZ, ÉS AMELY TÁMOGATJA A BŐR TERMÉSZETES MEGÚJULÁSI KÉPESSÉGÉT.
• MÉRSÉKLI A MÁJFOLTOK MEGJELENÉSÉT ÉS KIEGYENLÍTI A BŐRTÓNUST
• KÉSLELTETI AZ ÖREGEDÉSI FOLYAMATOT AZZAL, HOGY FOKOZZA A BŐRSEJTEK MEGÚJULÁSI ÉS MEGFIATALODÁSI KÉPESSÉGÉT.

 

LUMINESCE™ Sejtfiatalító szérum

LUMINESCE™ Sejtfiatalító szérum

Az elérhető legújabb technológián alapuló, LUMINESCE™ sejtfiatalító szérum az első hatékony öregedés elleni termék, amely hozzájárul a szervezet bőrmegújító, helyreállító és fiatalító képességéhez. A felnőtt őssejtekből származó, kizárólagos tulajdonú, szabadalmi bejegyzés alatt álló, több mint 200 humán növekedési faktort és sejtszintű hírvivőt tartalmazó formula használatával a LUMINESCE™ sejtfiatalító
Szérum gyengéden alakítja át a bőrödet,minimálisra csökkenti a látható ráncokat és bőregyenetlenségeket.
Fiatalabbnak, egészségesebbnek, sugárzóbbnak fogsz látszani, mivel ez a szérum segít helyreállítani a bőröd fiatalságát.

A kor előrehaladtával a növekedési faktorok termelődése a bőrben lecsökken, ezzel felerősítve az öregedés látható jeleit.

A szérum napi használatával ezek a faktorok újra termelődnek és így éveket tagadhatsz le a korodból. A növekedési faktorokat és sejtszintű hírvivőket az őssejt-technológia biztosítja azáltal, hogy támogatja a bőröd természetes fiatalodási folyamatait és csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését.
A LUMINESCE™ Sejtfiatalító Szérum felfedi a ragyogóbb, simább és kiegyensúlyozottabb énedet. Láthatóan csökkennek a finom vonalak és ráncok. Ez a fejlett bőrápoló formula minden percben dolgozik, hogy segítsen visszaszerezni a fiatalos magabiztosságodat.

Előnyök

• SEGÍT HELYREHOZNI AZ ELSZÍNEZŐDÖTT ÉS FOLTOS BŐRT
• HIDRATÁLJA A BŐRT
• A BŐR FIATALABB ÉS FESZESEBB LESZ
• MINIMALIZÁLJA A FINOM VONALAK ÉS RÁNCOK MEGJELENÉSÉT
• MEGÚJÍTJA A FIATALOS CSILLOGÁST AZ IDŐSÖDŐ BŐRÖN IS
• FELTÖLTI A BŐRÖD TERMÉSZETES NÖVEKEDÉSI FAKTOR ÉS FEHÉRJE
RAKTÁRAIT, AMELYEK A KOR ELŐREHALADTÁVAL KIMERÜLNEK
• KÉSLELTETI AZ ÖREGEDÉSI FOLYAMAT MEGINDULÁSÁT
• GYORSAN FELSZÍVÓDIK

Jellemzők

• TERMÉSZETES RÁNCFELTÖLTŐ HATÓANYAGOT TARTALMAZ, AMELY
SEGÍTSÉGÉVEL A BŐR MEGŐRZI A RUGALMASSÁGÁT ÉS FESZESSÉGÉT
• EXKLUZÍV, SZABADALMI BEJEGYZÉS ALATT ÁLLÓ ORVOSOK ÁLTAL
JÓVÁHAGYOTT, KLINIKAI KUTATÁSOKKAL IGAZOLT FORMULÁT TARTALMAZ
• TELJESEN TERMÉSZETES, HIPOALLERGÉN ÉS PARABÉN-M

Főbb összetevők

LUMINESCE™ növekedési faktor komplexum

LUMINESCE™ Napi hidratáló komplex

LUMINESCE™ Napi hidratáló komplex

Hatékony, 30 faktoros ránctalanító hidratáló krém, amely segít csökkenteni a látható szemráncokat és bőr egyenetlenségeket azáltal, hogy hozzájárul bőrének természetes rehidratáló képességéhez.
Több, mint 200 emberi növekedési faktort tartalmaz, amely a test természetes folyamatait serkenti. Ez a ragyogó arckrém feltölti a bőrét a létfontosságú nedvességgel. A tökéletes bőrápolási megoldást jelentő LUMINESCE™ nappali hidratáló komplexum nagymértékben javítja bőrének külsejét azáltal, hogy sejt szinten újrahidratálja, megújítja és revitalizálja a bőrét.
Bőre értékes erőforrás, így azt rendkívül fontos védelmezni a fiatalosabb és ragyogóbb megjelenés megőrzése érdekében.

Ha túl sokáig teszi ki bőrét a nap csábító sugarainak és más káros hatásoknak, az súlyosan károsíthatja a bőrét és felgyorsíthatja az öregedési folyamatot. Ezért fontos, hogy a LUMINESCE™ 30 faktoros nappali hidratáló komplexumot használja arcának védelme és intenzív hidratálása érdekében, hogy megvédje, táplálja és helyreállítsa bőrét, ahol a legnagyobb szükség van rá.
A LUMINESCE™ nappali hidratáló komplexum Dr. Nathan Newman világhírű bőrgyógyász szakértelmének segítségével gondosan kiválasztott első osztályú összetevők kombinációját használja a rendkívül magas hatékonyságú öregedésgátló és hidratáló tulajdonságok biztosítása érdekében.

Ez a nem zsíros hidratáló krém rögtön használat után beszívódik és mindennapi használat esetén jelentős előnyöket nyújthat mind férfiak, mind nők számára. Ne várjon tovább, fedezze fel az egészségesebb és fiatalabb arcbőrt!

Termékek

LUMINESCE™

Előnyök
• Azonnali védelmet biztosít és 24 órán keresztül hidratál
• A ráncokat, illetve a finom vonalak megjelenését csökkenti már 2 órán belül; teltté teszi a bőrt
• Természetes védelmet biztosít a káros UVA/UVB sugárzással szemben
• Exkluzív szabadalmaztatás alatt álló formulát tartalmaz, amely felnőtt őssejtekből származtatott és több mint 200 kulcsfontosságú emberi növekedési faktort tartalmaz,
amely támogatja a bőr természetes megújulási képességét
• Segít lelassítani az öregedési folyamatot azzal, hogy a bőrserjtek megújulási és fiatalodási képességét ösztönzi
• Természetes hidratáló védelmet biztosít, amely segít a bőr dehidratálódását megakadályozni.

Jellemzők

• EGY EXKLUZÍV, SZABADALMI BEJEGYZÉS ALATT ÁLLÓ ŐSSEJT-TECHNOLÓGIÁT
HASZNÁL, AMELY VISSZAÁLLÍTJA A BŐR FÉNYESSÉGÉT, RUGALMASSÁGÁT
ÉS SIMASÁGÁT SEJTSZINTEN.
• PARABÉN ÉS OLAJMENTES
• A LEGFEJLETTEBB, ÉLVONALBELI TECHNOLÓGIÁN ALAPUL
• NEM ZSÍROS FORMULA
• NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET ÉS CSUPÁN TERMÉSZETES
ALAPANYAGOKAT TARTALMAZ
• HIPOALLERGÉN, A BŐRGYÓGYÁSZOK JÓVÁHAGYÁSÁVAL ÉS AJÁNLÁSÁVAL
• 30 FAKTOROS FÉNYVÉDELEM

Főbb összetevők
Alma-, lencse-, vörös és zöld alga- és dinnyekivonat
LUMINESCE™ bőr vitamin komplexum
LUMINESCE™ növekedési faktor komplexum

 

LUMINESCE™ Bőrfiatalító Arctisztító

LUMINESCE™ Bőrfiatalító Arctisztító

A LUMINESCE™ Bőrfiatalító arctisztító egy egyedi arctisztító, amely segít a bőrnek megvédeni a természetes hidratáltságát, mialatt gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket a pórusok mélyéről.
Az összetevők gondos kiválasztását a világhírű Dr. Nathan Newman szakértelme biztosítja.

A LUMINESCE™ bőrfiatalító arctisztító méregteleníti a bőrt anélkül, hogy eltávolítaná a létfontosságú anyagokat vagy a nedvességet, melyek szükségesek a sejtek megújulási folyamatához.
Az öregedés elleni védekezés legfőbb eleme, kortól függetlenül, a tiszta bőr.

A LUMINESCE™ Bőrfiatalító arctisztító sejtszinten végzi a tisztítást, így eltávolítja
az olajat, a baktériumokat és egyéb méreganyagokat, védelmet alakít ki ezek ellen, és ez által egészségesebb, fiatalabb bőrt eredményez. Ez a könnyű tisztító gél feltölti a pórusokat a létfontosságú  tápanyagokkal  és  vitaminokkal,  és  ezzel  segít
megakadályozni a nem kívánt és csúnya foltok megjelenését.
A LUMINESCE™ Bőrfiatalító Arctisztítót arra tervezték, hogy eltávolítsa a régi, elhalt bőrsejteket, ezzel felfedve a ragyogó, sugárzó és fiatalabb arcbőrt.

A LUMINESCE™ Bőrfiatalító Arctisztító különleges alfa és béta hidroxisavainak keveréke tökéletesen kisimítja és radírozza a bőrt, biztosítva a tisztaság, lágyság, rugalmasság érzését, hogy élvezhesd a LUMINESCE™ termékek minden előnyét.

A szép férfi és női arcbőr a LUMINESCE™ Bőrfiatalító Arctisztítóval kezdődik.

Jellemzők:

• BŐRGYÓGYÁSZOK ÁLTAL JÓVÁHAGYOTT ÉS AJÁNLOTT
• AZ ELÉRHETŐ LEGFEJLETTEBB ÉS LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁN
ALAPULÓ EXKLUZÍV FORMULA, AMELY TERMÉSZETES FORRÁSBÓL NYERT
ÖSSZETEVŐKET TARTALMAZ, AMELYEK A LUMINESCE™ BŐRÁPOLÓ
CSALÁDDAL SZINERGIKUSAN FEJTIK KI HATÁSUKAT
SODIUM LAURYL/LAURETH SULFATE-MENTES ÉS PARABÉN – MENTES

Előnyök

• VIZSGÁLATOK ÁLTAL BIZONYÍTOTTAN SIMÁBB, SZIKRÁZÓBB & FIATALABB
ARCBŐR
• SEGÍT A PATTANÁSOK, BŐRHIBÁK ÉS EGYÉB BŐRSZENNYEZŐDÉSEK
CSÖK
KENTÉSÉBEN
• NÖVELI A LUMINESCE™ BŐRÁPOLÁSI TERMÉKCSALÁD HATÉKONYSÁGÁT
• GYENGÉDEN FELOLDJA ÉS ELTÁVOLÍTJA A MÉREGANYAGOKAT SEJTSZINTEN ANÉLKÜL, HOGY KISZÁRÍTANÁ A BŐRT
• SEGÍT MEGVÉDENI ÉS HIDRATÁLNI A BŐRT
• KÉSLELTETI A KOROSODÁS LÁTHATÓ JELEINEK MEGJELENÉSÉT
• KÖNNYŰ FORMULÁJA NEM HAGY VIASZOS VAGY ZSÍROS FOLTOKAT

Tippek-Trükkök-Praktikák – Luminsece arclemosó:

A LUMINESCE™ bőrfiatalító arctisztító

Olyan egyedülálló arctisztító, amely lehetővé teszi, hogy a bőr megőrizze természetes nedvességét, miközben finoman eltávolítja a szennyeződéseket a pórusok mélyéről. Gondosan válogatott összetevőkből, a világhírű plasztikai sebész és bőrgyógyász-specialista, Dr. Nathan Newman által lett kifejlesztve.

A LUMINESCE™ bőrfiatalító arctisztító sejtszinten végzi a tisztítást, így eltávolítja a felhalmozódott olajat, baktériumokat és egyéb méreganyagokat, és védelmet alakít ki ellenük. Alfa és béta hidroxisavakból, vagyis AHA és BHA savakból álló vegyülete a régi, elhalt bőrsejtek eltávolítására szolgál, így fényes, sugárzó és fiatalabb arcbőrt eredményez. Tökéletesre simítja és radírozza a bőr szerkezetét. Tiszta, puha, rugalmas érzést hagy maga után.

Jellemzők:

 • BŐRGYÓGYÁSZOK ÁLTAL TESZTELT ÉS AJÁNLOTT
 • AZ ELÉRHETŐ LEGFEJLETTEBB ÉS LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁN ALAPUL
 • EXKLUZÍV FORMULA, AMELY TERMÉSZETES FORRÁSBÓL NYERT ÖSSZETEVŐKET TARTALMAZ
 • A LUMINESCE™ BŐRÁPOLÓ CSALÁDDAL SZINERGISZTIKUSAN FEJTIK KI HATÁSUKAT
 • NÁTRIUM LAURIL-/LAURETH-SZULFÁTTÓL ÉS PARABÉNTŐL MENTES

Hatóanyagok:

Water ( Aqua ): Víz. oldószer és bőrkondicionáló anyag.

Sodium C14-16 Olefin Sulfonate: Kókuszdió származék, tisztítószer.

Disodium Cocoamphodiacetate: Gyengéd felületaktív anyag. Kíméletes tisztító, enyhén habosító hatású.

Cocamidopropyl Betaine: Kozmetikumokban emulgeáló szer.

Cocamide DEA: Kókuszolajból előállított összetevő, melyet tisztítószerként, felületaktív anyagként, habképzőként használnak a kozmetikumokban.

Glycerin: Hidratáló, vízmegkötő. Állati és növényi zsírokban egyaránt megtalálható bőrazonos anyag.

Sodium Chloride: Közönséges nevén só. A kozmetikai iparban a sót térfogatnövelő, maszkoló (a nem kívánt anyagok semlegesítése), és sűrűség szabályozó segédanyagként használják.

Hydrolysed Candida Saitoana Extract: ??? ( sehol nem találom, valami spéci anyag 

Salicylic Acid: Szalicilsav vagy BHA (beta hydroxy acid). Kémiai hámlasztó, gyulladáscsökkentő. Felgyorsítja az elhat hámsejtek leválását, mélyen tisztítja a pórusokat. Pattanások és mitesszerek ellen az egyik leghatásosabb ma ismert, helyileg használt összetevő. Egyrészt az AHA-savakhoz hasonlóan kémiai hámlasztó, azonban az AHA-kkal ellentétben nem vízben, hanem zsírban oldódik, így képes a pórusok belsejében is hámlasztani, ezzel mintegy „kitisztítva” azokat. ALLERGIZÁLHAT!

Glycolic Acid: Glikolsav. Kémiai hámlasztó, halványítja a pigmentfoltokat, anti-aging hatású. Az AHA-savak (alpha hydroxy acid) leggyakoribb formája. A bőr legfelső rétegére hámlasztó hatással van, ezáltal simítja a bőrt, felgyorsítja a sejtek életciklusát.

Tetrasodium EDTA: Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát.

Camellia Oleifera Leaf Extract: Zöldtea kivonat. Gyulladáscsökkentő, antioxidáns.

Aloe Vera Barbadensis Leaf: Az Aloe Vera leveléből származó lé, melynek a bőrön alkalmazva nyugtató, gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatása van.

PPG-2 Methyl Ether: Illatanyag.

Heliotropine: Illatanyag.

Phenylpropanol: Illatanyag.

Tetrahexyldecyl Ascorbate: Antioxidáns, vitamin, a C vitaminnak egy stabil, olajban oldódó formája, melynek a tiszta C vitaminnal elvileg egyező a hatása.

Tocopheryl Acetate: Antioxidáns, vitamin. Ez a leggyakrabban használt formája az

E-vitaminnak.

Retinyl Palmitate: Antioxidáns, vitamin. Az A-vitamin egy formája. Hatásos antioxidáns és sejtszabályozó, vagyis segíti a sejtek normális működését, egészségesebb, jobb sejtek képződését. A-vitamin származékokat adnak a gyulladt aknés, conglobatás bőrre is.

Fragrance ( Parfum ): Illatanyag, mely az amerikai termékek címkéjén Fragrance, míg az európai termékek címkéjén Parfum néven szerepel.

Ez egy AHA és BHA savas arclemosó.

Szalicilsavat tartalmaz: Ami felgyorsítja az elhat hámsejtek leválását, és mélyen tisztítja a pórusokat. ( Allergizálhat. )

Glikolsav: Halványítja a pigmentfoltokat, anti-aging hatású.

Vitaminok: A, C, E. Hidratálnak, táplálnak, erősítik a bőr immunrendszerét.

Aloe Vera: Természetes hidratáló, nyugtatja, regenerálja a bőrt.

Zöldtea kivonat: Antioxidáns, véd a szabad gyökök támadásától.

Nagyon fontos:

Mielőtt elkezded használni a lemosót, bőrpróbát kell csinálni! A szalicilsav allergizálhat! Aki érzékeny az aszpirinre, az nagy valószínűséggel allergiás lesz a szalicilsavra is!

Piros, száraz lehet tőle a bőrfelület, ami még feszülhet és húzódhat is. Ezek a tünetek legtöbbször 24 – 48 órán belül elmúlnak, nem szabad semmit rákenni, valószínű, hogy lehámlik majd. Ha erősebb tünet jelentkezik ezt szokták adni itthon, ( külföldit nem tudom ): Cetrizin tabletta, Fenistil gél.

Ha nincs bőrirritációd akkor is szoktasd hozzá a bőrödet. Először heti1x, majd heti 2x használd és így tovább. Ha már bírja a bőröd, akkor is maximum napi 1x használd. Nem szabad többet használni.

Nem smink lemosó, hanem arctisztító!

A sminklemosásra már nagyon jó sminklemosó készítmények vannak, amik nem irritálják a szemet. Ha nincs sminklemosód akkor egy benedvesített vattakorongra tegyél egy kis Luminecse testápolót és azzal töröld le óvatosan a sminked. Utána mosd meg az arcodat a Luminesce arctisztítóval. Nedvesítsd be az arcod, majd egy borsónyi mennyiségű lemosót a tenyeredben habosíts fel, és körkörös mozdulatokkal, finoman masszírozd át vele az arcod. Majd bő vízzel öblítsd le! A lemosó után mindig használj Luminesce szérumot és / vagy krémet.

Általában a savas készítményekről:

Sebre, szemre, szájra nem kenjük! Tilos gyantázás, napozás vagy szoli előtt vagy után használni!

RevitaBlu és az AFA alga

RevitaBlu és az AFA alga

Christian Drapeau, kanadai őssejt kutató, aki a munkája nagyrészét azzal töltötte, hogy azokat az élelmiszereket és étrend kiegészítőket kereste, amik képesek az őssejteket mozgósítani. Kizarólag a Jeunesse számára fejlesztett ki egy természetes összetevőkből álló keveréket, ami képes lehet mozgósítani az őssejteket, és ennek következtében a legjobb felhasználásukat elérni.

Az első összetevő, amivel dolgozott egy kék-zöld alga, amit az oregoni Upper-Klamath tó vízéből nyernek. Más nevén “AFA” latin néven “Aphanizomenon flos-aquae”

Az AFA (Aphanizomenon Flos Aquae) jelentése: “a víz láthatatlan virága”. A faj a cyanobaktériumok csoportjába tartozik, főként fehérjék alkotják, és valamennyi esszenciális aminosavat tartalmazza. Érdekessége, hogy ezeket a fehérjéket szervezetünk ötször jobban képes felszívni és hasznosítani, mint az állati eredetű fehérjéket. Az algák és azok közül is kék-zöld alga kedvező élettani hatásait már évtizedek óta ismerik. Ezek közül is kiemelkedik a Klamath tóban található AFA alga.

A tó 250 km2 alapterületű,1400 méter magasan vulkanikus területen fekszik, vízellátásáról az ásványi anyagokban gazdag közeli hegyi forrás gondoskodik. Ez a forrás 600 méter mélyről hozza felszínre az értékes ásványi anyagokat. A Klamath tó Oregon állam legnagyobb édesvizű tava, északi része a Mazama hegy maradványinál található.

Kb. 7000 évvel ezelőtt a Mazama vulkán hatalmas robbanással kitört és és több millió tonna vulkáni hamut szórt szét a légkörben. A robbanás következtében a hegy “összeomlott”, magassága kb. 1500 méterrel lett alacsonyabb és az így kialakult kráterben jött létre a Klamath tó. A tó egy viszonylag fejletlen vidéken található, gyakorlatilag nem éri el ipari tevékenységből származó hatás, vagy szennyeződés.

Mindehhez hozzájárul az évi közel 300 napfényes nap is, melynek következtében az intenzív fényenergia a fotoszintézis által átvándorol az algába. Ezen optimális klimatikus feltételek közepette, az érintetlen természet ölén tenyészik a kékzöld AFA-alga, Földünk egyik legtáplálóbb élelmiszere. A tó olyan öreg, hogy a fenekén majdnem 10 méter vastag, ásványokban gazdag üledék található. Ugyanakkor a tó átlagos mélysége nem éri el a 3 métert.

A tó hosszú és keskeny formája erős szeleket és turbulenciákat hoz létre. Ahogy fúj a szél, nyomást gyakorol a vékony felszínre és megforgatja a vizet. A turbulencia felszínre hozza a tápanyagban gazdag üledéket, ami tovább segíti az algák fejlődését. Ez a körforgás okozza az AFA-k kivételesen gazdag előfordulását a Klamath tóban.

A ’90-es évek közepe óta a különböző egyetemek és kutatóközpontok közreműködésével elvégzett tanulmányok jelentős mennyiségű adatot gyűjtöttek össze, amelyek alátámasztják és megmagyarázzák azokat a jótékony hatásokat, melyeket az AFA fogyasztók tapasztaltak. Fertőzések, krónikus fáradékonyság, koncentrációs nehézségek, depresszió, gyulladásos betegségek és allergiák mutattak lényeges javulást az AFA néhány hónapos fogyasztása után.

A tanulmányok határozottan utalnak rá, hogy az AFA hatással van az immun- és idegrendszerre valamint megelőzi a gyulladásos folyamatokat. Az első tanulmányok sikere egy egész tanulmány-sorozat kezdetét jelentette, melynek célja az AFA emberi szervezetre gyakorolt hatásainak vizsgálata volt. Az AFA serkenti az immunsejtek mobilizációját és vándorlását, növeli a falósejtek aktivitását, megelőzi a fájdalmat és gyulladást a cyclooxygenase-2 (COX-2) aktivitásának gátlásával, serkenti az agyműködést, javítja a közérzetet, megnöveli a test regeneráló képességét és nagy mennyiségben tartalmaz Omega-3 zsírsavakat.

Tudományos publikációkban gyakran ejtenek szót arról is, hogy az AFA elősegíti az immunsejtek mobilizációját és vándorlását, a falósejtek aktivitását. Hozzájárulhat a megfelelő agyműködés, vitalitás, közérzet fenntartásához, támogatja a testregeneráló-képességét is. Napjainkban az őssejtkutatás kapcsán került az AFA alga a tudományos érdeklődés középpontjába. A kutatások célja, hogy az orvostudomány részére bizonyítékokkal alátámasszák az AFA alga csontvelő őssejt mobilizálásra gyakorolt pozitív hatását. A csontvelő őssejtek a helyükről kimozdulva a szervezetben bárhol képesek regenerálni a sérült szerveket, így jelentős szerepet játszanak a test természetes öngyógyító folyamataiban.

Minél több őssejt hagyja el a csontvelőt (mobilizálódik), annál gyorsabb és hatékonyabb a sérült szervek regenerációja is. Az AFA-alga eddig kimutatott ásványi anyaga enzimekhez kötött formában található meg az algában, ezért ezek is sokkal jobban hasznosulnak testünkben. Az AFA-alga ugyanakkor értékes, többszörösen telítetlen zsírsavakat, pl. gamma-linolénsavat, illetve EPA-zsírsavat is tartalmaz, továbbá sok vitamint, többek között B12-t is.

Ezek alapján az AFA-alga a legideálisabb agytáplálék. Erősíti az idegrendszert, kiegyensúlyozottabbá teszi a pszichét. Az AFA-alga hatásos memóriazavarok, kimerültség, levertség, allergia, ráncképződés, súlyproblémák, hajhullás, bőrbetegségek, immungyengeség vagy székrekedés kezelésében. Amennyiben az eddigi fogyasztók által közzétett beszámolók a jövőben tudományos bizonyítást nyernek, az AFA alga várhatóan a világ egyik legkeresettebb alapanyagává válik majd.

Forrás: https://www.egeszsegplazabudapest.hu/kislexikon/hatoanyagok/kekzold-afa-alga

Christian Drapeau, a RevitaBlu kifejlesztője, az AFA alga mellé, néhány évvel később hozzá adott egy újabb összetevőt, a homoktövist a tibeti fennsíkról, ami több más hasznos tulajdonsága mellett a kék-zöld algához adva, stabilizálja a vérben lévő őssejtek számát nehány napig.

A következő összetevő a természetes béta-glukán, több kutatás is kimutatta, hogy olyan folyamatokat képes elindítani, amelyek szabályozzak az immunrendszert, erősebbé és hatasosabbá teszik annak működését.

És végül, aloe vera, az egyik legerősebb antioxidáns és gyulladáscsökkentő összetevő. És ez létfontosságú az őssejtek szempontjából.

Jeunesse kozmetikumok hatása képekben

Jeunesse kozmetikumok hatása képekben

Instantly Ageless 2 perc alatt csodás hatás ami 6-8 óráig kitart.

       

Luminesce kozmetikumok, sejt fiatalító szérum hatása hosszú távon 60 -120 nap alatt.

 

 

 

RVL többszörösen-tökéletesítő öblítésmentes kondicionáló

RVL täbbszörösen-tökéletesítő öblítésmentes kondicionáló

Hidratálja és volumenizálja haját a multitasking RVL täbbszörösen-tökéletesítő öblítésmentes kondicionálóval, amely természetesen kisimítja és táplálja haját – anélkül, hogy megnehezítené.

Ez a védett összetevőkből és gyógynövényekből alló formula gyengéden támogatja a haj és a fejbőr vitalitását omega-3 zsírsavakkal és a Jeunesse exklúsiv HPT-6™-al, valamint a fekete mag, a lenmag és a jojoba pehelykönnyű olajaival.

 

Ez egyben egy wellness választás is, mivel parabénektől, szulfátoktól, szilikonoktól és festékektől mentes. Sugározzon egy egészségesebb megjelenésű és érzésű hajjal.

 • Elősegíti a vastagabb, teltebb haj kinézetét 
 • A hajat újra puhává és fényessé teszi és hosszan tartó, selymes érzéssel látja el 
 • Segít megőrizni a nedvességet 
 • Könnyű és öblítésmentes 
 • Anti-sztatikus, kordában tartja a fürtöket és a szálló hajat 
 • Hidratálja a hajat és a fejbőrt 
 • Az eredmény az kevésbé száraz és törékeny haj 
 • Antioxidánsokat és növényi anyagokat tartalmaz: fekete köménymag, indiai egres, currylevél, neem levél, shikakai, tulsi, roselle 
 • Tartalmaz Jeunesse exkluzív HPT-6-ot 
 • Minden haj típusra ajánlott

Összetevők:

 

Water, Butylene Glycol, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Soy Amino Acids, Fragrance, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Glycoproteins, Yeast Extract, Maltodextrin, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Polyquaternium-7, Citric Acid, Mineral Salts, Nigella Sativa Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Acacia Concinna Fruit Extract, Hibiscus Sabdariffa Callus Extract, Murraya Koenigii Stem Extract, Nigella Sativa Seed Extract, Ocimum Tenuiflorum Extract, Phyllanthus Emblica Fruit Extract.

A legjobb eredmény érdekében rázza fel a kondicionálót 3 másodpercig az alkalmazás előtt. A RVL ultra finomító sampon (és, ha használja, akkor a RVL fejbőr infúziós kezelése) után, a RVL többszörösen tökéletesítő öblítésmentes kondicionálóját egyenletesen permetezze a nedves vagy száraz hajra.

Használja reggel és / vagy este, samponozás után és a styling előtt.

RVL Ultra finomító sampon

RVL Ultra finomító sampon 

Egészséges kinézetű haj, minden hajtípus számára, a RVL Ultra finomító samponunkkal, amely tisztítja, hidratálja és táplálja a hajat, miközben egy statikusmentes és sima végeredményt biztosít. A RVL Ultra finomító sampon tartalmaz shikakai, görögszéna és lenolajat, valamint glicerint az optimális hidratáció, a súlytalan volumen és az ideális megjelenés érdekében. Ezt a gyengéd sampont szándékosan fejlesztették növényi összetevők, vitaminok valamint ásványi anyagok segítségével és parabéneketől, szulfátoktól, szilikonoktól és színezékektől mentes.

 • Súlytalan volument biztosít 
 • Eltávolítja az olajat és a szennyeződéseket 
 • Elősegíti a dúsabb kinézetű hajat 
 • Hidratál és ápol 
 • Finom és sima megjelenést kölcsönöz a hajnak 
 • Anti-sztatikus, kordában tartja a fürtöket és a szálló hajat 
 • Beviszi a nedvességet a száraz hajba 
 • Megújítja a haj rugalmasságát és teltségét 
 • Minden hajtípusra ajánlott

Összetevők

Water, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Polysorbate 80, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, Fragrance, Benzyl Alcohol, Glycolic Acid, Disteareth-75 IPDI, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Polyquaternium-10, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Propanediol, Sodium Hydroxide, PEG-7 Caprylic/Capric Glycerides, Tetrasodium EDTA, Benzoic Acid, Tocopheryl Acetate, Zinc PCA, Dehydroacetic Acid, Acacia Concinna Fruit Extract, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract, Yeast Extract, Maltodextrin.

Tegyen egy jó adag RVL ultra finomító sampont a nedves hajra és masszírozza be a fejbőrbe. Öblítse le jól. Ismételje ezt meg, ha szükséges. Ha szükséges, akkor vigye fel ezután a RVL fejbőrápoló keveréket, majd végül a RVL többszörösen tökéletsitő öblítésmentes kondicionálót.

RVL fejbőrápoló infúzió

RVL fejbőrápoló infúzió

https://onlineteam.jeunesseglobal.com/hu-HU/rvl

A RVL fejbőrápoló keverék finoman hidratál és volumenizál, az észrevehetően egészségesebben kinéző haj érdekében. Védett és növényi összetevők erőteljes keveréke – köztük a Jeunesse exkluzív HPT-6™.

 • Elősegíti a dúsabb hajat 
 • Hidratálja a hajat és a fejbőrt 
 • Fényt ad 
 • Ápolja a hajat 

 

 

 • Antioxidánsokat és növényi anyagokat tartalmaz: fekete köménymag, indiai egres, currylevél, neem levél, shikakai, tulsi, roselle

Összetétel:

Water, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Soy amino acids, Glycoproteins, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Gluconolactone, Citric Acid, Fragrance, Sodium Benzoate, Mineral Salts, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Murraya Koenigii Stem Extract, Nigella Sativa Seed Extract, Acacia Concinna Fruit Extract, Ocimum Tenuiflorum Extract, Hibiscus Sabdaria Callus Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract.

A legjobb eredmény érdekében rázza fel a kezelést 3 másodpercig az alkalmazás előtt. Távolítsa el a fedőt és a fehér védőfedelet az applikátorról.

Fordítsa el a fejet az óramutató járásával ellentétes irányba, amíg meg nem áll. A RVL Ultra finomító sampon használata után az applikátort közvetlenül nedves vagy száraz fejbőrre helyezze, majd óvatosan nyomja meg a szérum felszabadításához. Nyomjon 2-3 “kattintást” közvetlenül a fejbőr kívánt területeire. Masszírozza a szérumot a fejbőrbe, amíg teljesen fel nem szívódik. Használja nappal és éjjel. A tároláshoz a fejet óramutató járásával megegyező irányba forgassa, amíg meg nem áll. Kövesse a RVL többszörösen tökéletsitő öblítésmentes kondicionálójával.

Amikor a készülék üres, fordítsa el a fejet az óramutató járásával ellentétes irányba, és óvatosan távolítsa el a tubusból. Távolítsa el a biztonsági kupakot a tubus fejéről és helyezze be az új dugattyút a tubusba.

« Older Entries