Hogyan kereshetsz legtöbb pénzt gyorsan!

Hogyan kereshetsz legtöbb pénzt gyorsan!?

A Jeunesse hálózatban nincs kötelező tempó, kötelező havi forgalom, és hatalmas elvárások ami miatt más hálózatokban hó végén mindenki kapkod és próbál még megrendeléseket begyűjteni, hogy teljesítse az elvárásokat.

A jutalékfelvétel feltétele a havi 60 pontos vásárlás, ami a legjobb ha be van állítva automatikusra, így adott időpontban mindig levonják azt a kb 100-130 eurót és küldik neked a kedvenc terméked.

Természetesen a nagy pénzek a nagy forgalomból jönnek, minél nagyobb a forgalom annál több a visszaosztás. 

Tehát, ha valaki minél kevesebb munkával akar minél több pénzt akkor itt se a jó helyen van.

De a forgalom növelése érdekében a cég minden hónapban kitalál valami promóciót ami keretében kedvezményt ad a termékekre, ha például egy nagyobb összeállításba veszed meg. Ez sokakat motivál a nagyobb saját forgalomra.

A legnagyobb forgalomnövelő azonban  a helyes indulás!

Annak érdekében, hogy az emberek ne hónapokig csak gondolkozzanak, hogy mit is csináljanak, bele merjenek-e kezdeni, a Jeunesse komoly üzleti csomagokat állított össze, amik megvásárlásával, egy adott színt jutalék jogosultsági szintjét tudod kapni csomagtól függően 2-6 hónapig. Vagyis olyan kifizetéseket, jutalékokat kaphatsz a belépőid után mintha már például Gyöngy, Zafír vezető lennél. 

 

Az ilyen csomagok persze azoknak éri meg :

  • akik nem minimum gondolkodásúak, és nem a legkevesebből akarják kihozni a legtöbbet
  • akik tudnak és mernek nagyban gondolkodni, és vállalkozói fejjel gondolkodnak
  • akik hitelesek akarnak lenni, és ehhez minden terméket meg akarnak személyesen ismerni
  • akik hisznek a másolódásban és tudják, hogy az emberek nem azt csinálják amit tanítunk nekik, hanem azt amit tőlünk látnak. Ha a legolcsóbb módon csatlakozunk , akkor ők is úgy akarnak majd. A másolódás kihagyhatatlan, és ha nem is akarod akkor is működik! Minél többet raksz az üzletedbe, ezt fogod viszontlátni a csapatodban, ha spórolsz, kihagysz egy rendezvényt, ha nem teljesítesz kihívásokat, akkor a csapatod is ebben fog követni!
  • akik nem várakoznak, hanem azonnal elindulnak, és így tudják érvényesíteni ezeket a bónuszokat. Mert csak akkor és abból járnak amit felépítesz, akiket beléptetsz. Ha 2 hónapig csak készülődsz, akkor nincs értelme ilyen nagy csomagokkal belépned, mert a plusz 20% a semmiből az semmi. De ha behozol az első hónapokban komoly embereket vásárlókat akkor, ez a plusz 20% jól fog jönni. Ha ügyes vagy akkor a 2 hónap alatt el is érheted azt a szintet amilyen csomaggal beléptél és akkor nem esik vissza a jutalék hanem már saját szinted jogán kapod!

Vannak még más komoly bevétel növelő és gyorsító lehetőségek, ahol nagyobb az elvárás de többszörös a jutalék lehetősége. Ez főleg azoknak szól akik más MLM cégtől vagy más direkt értékesítési múltból jönnek és esélyes, hogy hamar behoznak jó embereket.  Az ilyen gyors indulást nagyon komolyan jutalmazza a cég! Ezekről személyesen.

A  lényeg tehát, hogy az üzletet el lehet kezdeni a kb 31 eurós regisztrációs csomaggal,

– amiért profi webirodát, 76 nyelvű honlapokat, és marketingeszközöket kapsz, – és minimum 100 pontos vásárlással ami kb 240-300 Euró. Összerakhatod te is a csomagod, de vannak kész csomagok is. 

Az első feladat, hogy találj 2 azaz kettő embert akivel szeretnél dolgozni, akinek fontos az egészsége és aki vállalkozóként gondolkodik és üzletileg elindulna. Persze néha a jó vásárlóból is lehet üzletépítő, és a üzleti indulóból is lehet a végén “csak” vásárló. 

A lényeg találj 2 embert akik a jobb és bal lábad tetejére kerülnek és akik alá építkezel majd!

Aki viszont sok pénzt akar keresni és hamar, azoknak ezért nagyobb kockázatot is kell vállalni, és magasabb értékű csomagot venni, illetve azonnal érdemes belekezdeni, kihasználva a nagyobb csomag adta lehetőségeket. 

Természetesen az Ambassador csomagból lehet kivenni a legtöbbet, de hangsúlyozom annak, aki azonnal indul és komoly kapcsolati tőkével rendelkezik!!

Senkit se akarunk berángatni a csőbe nagy ígéretekkel, nagy csomagokkal úgy, hogy látható, hogy nem valószínű az, hogy a kapcsolatrendszeréből az első hónapokban komoly belépők lesznek! Akkor ő neki a lassabb utat, a folyamatos építkezést javasoljuk!

Nem akarunk MLM sérülteket termelni, akik csak megvesznek egy nagy csomagot és aztán a céget szidják, ha nem sikerül nekik a toborzás az üzlet, és a “nyakukon marad” a sok termék. Aki nem akarja a termékeket használni, megkedvelni és leváltani az eddig használtakat, csupán a nagy pénz miatt lépne be az ne tegye, mert az ő számára a megmaradt termékek vesztességek lesznek amiktől nem tud megszabadulni!

Jeunesse üzleti szintek

 

 

Vélemény, hozzászólás?