Vásárlási módok

Ha érdekelnek a Jeunesse termékek és szeretnéd te is használni őket, és élvezni a gyors hatást az egészségedben, a megjelenésedben akkor 3 módon juthatsz a termékekhez.

  1. Kiskereskedelmi vásárlás

Ezen a weboldalon tudsz vásárolni bármelyik országban is laksz.

Ki kell jelölni a jobb felső sarokban melyik országban laksz és akkor annak megfelelő nyelven fog megjelenni az ország árait mutatva. Ez például Magyarország.

https://onlineteam.jeunesseglobal.com/hu-HU/reserve

Kisker Jeunesse vásárlás

2. Törzsvásárlói csatlakozás

Ha élni akarsz egy 25%-os törzsvásárlói kedvezménnyel, akkor ugyanitt be kell jelölni a kis kockát a Preferred árat kérve. Ekkor meg kell adni egy felhasználói nevet és egy jelszavat!

Ha gond van a Segíthetünk? gombra kattintva megtalálja az elérhetőségeket:

Ha következő alkalommal akarsz már törzsvásárlói áron vásárolni akkor a jobb felső sarokban add meg a megadott felhasználó neved és a jelszót és akkor belépve már a szokásos 25% kedvezményes áron vásárolhatsz.

 

3. Disztribútorként csatlakozás

Ha nyitott vagy arra, hogy másoknak is ajánld a termékeket és ezzel pénzt keress, ezért jutalékot kapj, akkor lehetőség van disztribútori csatlakozásra is, amivel kb 40%-al kapod olcsóbban a termékeket – a Reserve például így kb 91 euro lesz.

Ebben az esetben van egy egyszeri regisztrációs díj ami országonként változó de átlagban 32 euró körül van. 

Emellett van egy kötelező indulási vásárlás vagy csomag aminek minimum 100 pontnak kell lenni, ami terméktől függően olyan 240-280 euró. Lásd lentebb. Ha ez nincs meg nem enged tovább a regisztráció!! Egy termékkel nem lehet regisztrálni, akkor marad a törzsvásárlói lehetőség!

Ha fent akarod tartani a státuszod és a jogosultságod akkor 6-szor egy évben kell vásárolnod minimum 1 db 60 pontos terméket. Ha nem veszel annyit akkor kb. 20 euró a megújítási díj. Ha üzletépítő vagy akkor meg fogod venni havonta a jutalékfelvétel feltételeként, de egyébként is ha használnak a termékek és fogyasztó vagy, akkor ez nem lesz kötelesség, magadtól venni fogsz több terméket is.

A jutalék felvétel feltétele a havi aktivitás ami csupán 60 pontnyi termék vásárlás. 

Ami pld 1 AM 1 PM vitaminnál ami 30 és 30 pont ami kb 122 Euro vagy egy doboz Reserve ami 60 pont és 90.48 Euro vagy Finiti 107,27 Euro.  Úgy tudom ha hozol adott hónapban 1 új regisztrálót, akkor az helyettesíti ezt az aktivitási vásárlást. De ha szereted a terméket akkor is meg fogod venni.

Ezért megkapod a lehetőséget, hogy üzletet építhess, a forgalmad után jutalékban részesülj, Kapsz egy profi webirodát ahol követheted a csapatod, a céget, a képzéseket.

Kapsz egy professzionális weboldalt a megadott aldomainnal ami több mint 40 nyelven van már és 140 országból lehet rajta regisztrálni új tagokat.

Ez a regisztrációs link. De ne kezdj bele magadtól ha lehet, érdemes lenne átbeszélni min

http://bit.ly/jeunesseregisztracio

 

A  regisztrációhoz meg kell venned a regisztrációs csomagot. Jelöld be!

Vagy kész csomagokat választasz, ennek a végén elmondom az előnyét, vagy te rakod össze amit akarsz. A feltétel hogy 100 CV pontot el kell érnie a vásárlásnak.

vagy te rakod össze

Fizesd ki és 3-5 napon belül megérkezik.

Jön majd levél, hogy mikor érkezik a FEDEX-szel.

3+ A legjobb üzleti csatlakozási módok.

Az igazi nagy üzletek alapja a :

  • megfelelő, elegendő terméktapasztalat, vagyis minél több termék ismerete
  • a jó másolódás – nem mindegy hogy a legkisebb csomaggal lépnek emberek, vagy a legnagyobbal! Amit te csinálsz elvársz magadtól az másolódik! Az emberek nem arra figyelnek amit mondasz tanítasz, hanem amit csinálsz! Ha te nagy csomaggal csatlakozol akkor hitelesebb vagy és az érdeklődőid is azt veszik meg.

Akik komolyan gondolják, nagy üzletet akarnak, és gyorsan sok pénzt akarnak keresni, azok számára vannak a nagyobb üzleti csomagok, amik nagyobb befektetésért sokkal nagyobb jutalékkifizetést biztosítanak. 

  • A különböző szintekről elnevezett csomagok biztosítják számodra a legmagasabb kifizetéseket az első 2 – 6 hónapban a csomag nagyságától függően. Ha gyorsan elkezdesz dolgozni és hozol be szintén csomagokkal embereket, akkor a legtöbb pénzt úgy veheted ki ha ilyen szintekről elnevezett csomagokat veszel, mert akkor a vett szintnek megfelelő kifizetéseket kapsz, ami ezer eurókat jelenthet pluszba! Ennek akkor van értelme ha csatlakozás után azonnal léptetsz be embereket. Ha hónapokig csak vársz akkor ez az esély elmegy. 
  • Csatlakozz tehát nagy Pearl , Ambassador stb csomagokkal és az első hónapban már hozz be ilyen csomagokkal komoly jelölteket! Ebből lesznek a milliós keresetű nagy üzletek már az első évben!

A csomagokat a regisztráció kitöltése után lent találod a céges oldalon. Ez csak egy rész belőle. Vannak nagyobb csomagok is. De ez nem kötelező, csak ajánlat.

 

Persze nincsenek ilyen elvárások, kényszerek hisz felnőtt ember vagy te döntöd el mennyit akarsz ezzel dolgozni, mennyi pénzt akarsz keresni, milyen gyorsan akarsz pénzt keresni és milyen módszerrel dolgozol. A minimális elvárás a 100 pontos vásárlás. A csomagok csak lehetőségek amivel felgyorsíthatod a pénz áramlását!

Döntsd el mit szeretnél kivenni a Jeunesse üzletből!

Kicsit, sokat, többet, rengeteget vagy hatalmas pénzeket!

A regisztráción, az induláson nagyon sok múlik!

Beszéljünk!