A cégről

A cégről

A Jeunesse  ma az anti aging kutatás úttörője, a fiatalság megérzésének Brandja, a wellness iparág egyik zászlós hajója. 

Amerikában az elmúlt évek leggyorsabban növekvő cége, amit a számok is bizonyítanak.

Csak 6 cég tudta elérni az első 1 milliárd dolláros éves forgalmat 6 éven belül.Ilyen például a Google, Facebook, Amazon, Apple. A Jeunesse ezekhez a sikeres cégekhez tartozik a wellness területén. 9 év alatt jött fel a 13. legnagyobb direkt értékesítési cég méltó helyére. Ez másoknak 25-50 évbe tellett. 

A világ 140 országába van már kiszállítás, és több mint 70 nyelven elérhető a céges honlap, amin keresztül ezeken a nyelveken lehet rendelni. A hálózatépítők így az egész világon dolgozhatnak.

A Jeunesse a két vizionárius, Randy Ray és Wendy Lewis szívében és fejében született meg.

Miután más vállalkozásokban óriási sikereket értek el, Randy és Wendy nyugalomba vonultak, majd onnan tértek vissza, hogy 2009. szeptember 9-én, este 9 órakor útjára indítsák a Jeunesse-t. A kilences szám a hosszú életet szimbóluma, és azt tükrözi, hogy az alapítók nem csak túlélésre, hanem növekedésre vágynak.

Hajtotta őket a vágy, hogy megosszák forradalmi fiatalság-erősítő termékeiket a világgal, ezért Randy és Wendy létrehozták a közvetlen értékesítési iparág egyik legjobban fizető kompenzációs tervét. Az eredmény: egy forradalmian új, világszintű platform, amely a technológia erejét kihasználva teszi lehetővé az innovatív termékek, tréningek és támogatás megosztását.

Ma már világszerte emberek ezrei írják a történetünket. Velük együtt globális mozgalmat teremtünk, amely lehetővé teszi az embereknek, hogy felszínre hozzák személyes lehetőségeiket – kortól, származástól, társadalmi helyzettől vagy jövedelemtől függetlenül. A történetünk csak most kezdődik.

 

A Jeunesse alapítói sokkal többet hoztak létre mint egy cég. A Jeunesse – egy örökség – gazdagító élményt nyújt az emberek számára, hogy higgyenek magukban a hálózati marketing tapasztalataik révén, és hogy felismerjék lehető legnagyobb vezetői képességeiket, és sok emberre hassanak.

 

 

Az alapítókról –itt olvashat

Helyezés a DSN cégeket méret

               és forgalom alapján képzett listáján       Éves forgalom

2018       13                                                           1,46 milliárd dollár

2017       18                                                           1,30 milliárd dollár

2016        14                                                          1,41 milliárd dollár

2015        18              6 év alatt elérte                  1,09 milliárd dollár

2014   38                          419 millió dollár                                                                                     

2013        46                                                             257 millió dollár

2012        78                                                             126 millió dollár

2011        82                                                                65 millió dollár

2009.09.09.    az alapítás éve

Jeunesse Global

A Jeunesse több mint 500 díj birtokosa már az élet minden területéről. Termék, üzlet, média megjelenés, szociális felelősségvállalás…

 

A Jeunesse-ről a sajtó is sokat ír, mivel termékei egyedülállóak és rendkívül hatékonyak látványosak és a legújabb őssejt kutatási eredmények vannak benne felhasználva.

A Jeunesse-vel sok TV adó is foglalkozott hisz a kutatások nagyon híresek.

A cég társadalmi szerepvállalása hatalmas. Több mint 650 iskolát építettek Afrikában, több mint 2 millió ételadagot osztottak szét, és rengeteg helyen teremtettek lehetőséget a tiszta vízhez jutáshoz. Ezt a cég KIDS alapítványa felügyeli.