A betegségek okairól és természetes megelőzésükről.

A betegségek okairól és természetes megelőzésükről. Jeunesse termék bemutató.

Úgy gondolom nincs két egyforma ember, két egyforma emberi sors. Minden ember más körülmények közé született meg, más körülmények közt nőtt fel, és más élethelyzeteket kellett megélnie, más kihívások elé kell néznie nap mint nap.

Egy dologban azonban úgy gondolom mindenki egyet ért, és ez az, hogy minden ember számára fontos az egészség, a boldogság, a siker és mindenki szeretne szabadon, jólétben, anyagi függetlenségben élni, ha választhatna!

A gond az, hogy az emberek többsége, úgy gondolja, hogy a sorsát nem maga irányíthatja, hanem a körülmények, az öröksége, a vélt lehetőségei határozzák meg! Ezért a legtöbb ember élete nagyon alacsony szinten mozog, nagyon hamar lemondanak az álmaikról, és csak arra rendezkednek be, hogy lehetőleg minél kevesebb fájdalommal éljék túl az életet!

Más emberek céljaiért, álmaiért dolgoznak, eladják a munkaidejüket egy minimális összegért, és nem foglalkoznak az egészségükkel sem, mivel nincs értéke szemükben az életnek. Megelőzés helyett inkább önrombolásban élnek, és csak akkor kapkodnak segítség után mikor már megjött a lesújtó orvosi diagnózis, vagy kirúgták őket a biztosnak hitt munkahelyről, állásból!

Ez a videó, prezentáció azt szeretné bemutatni, hogy az egészség a jólét a siker igenis választható, nem kiváltság, és nem csak egyesek privilégiuma, hanem minden ember számára elérhető, nemtől, kortól, végzettségtől és anyagi helyzettől függetlenül. Két dolog fontos és elengedhetetlen csak hozzá, a taníthatóság és a változásra való készség!

Ha ez meg van akkor minden lehetséges, és minden álmod célod elérheted velünk!

2009-ben, mikor ott ültem lakásunk folyosóján összekuporodva, kétségbeesve, hogy mi lesz velünk, nem láttam, még a jövőt. Vállalkozásom tönkrement, eladósodtam, túl voltam egy sztrókon, és elvileg gyógyultan engedtek haza a kórházból, de a rettegést, hogy újra megismétlődhet a dolog, nem tudták kigyógyítani. Pánikbeteg, depressziós lettem, nem tudtam elaludni éjszakánként és nem tudtam ellátni normálisan napi feladataimat, egy csőd volt az életem.

Kétségbeesve kerestem a megoldást, a kiutat a neten, de nem igazán jött szembe a megoldás. 
Akkor megfogadtam, hogy ha egyszer újra egészséges leszek, helyreállok minden területen, akkor ezt mindenkinek el fogom mondani, meg fogom mutatni, hogy aki hasonló helyzetbe kerül, vagy nem szeretne hasonló helyzetbe kerülni soha, azok számára legyen egy fogódzkodó, egy útmutató, hogy mit érdemes kipróbálni és hogyan tudna más is, egy egészséges, sikeres, boldog életet teremteni, jólétben és szabadságban! Az életmód és gondolkodásmódváltásnak, és a táplálékkiegészítésnek köszönhetően helyreállt az egészségem, minden gyógyszert el tudtam hagyni, és ma már boldog, egészséges emberként élek. Rengeteg könyvet olvastam el, sok hanganyagot, videót hallgattam meg, és voltak rendezvények, képzések is, amik sokat segítettek. Ezek alapján állítottam össze ezt a tájékoztatót.

Nem vagyok se orvos se természetgyógyász, csupán a személyes érintettség miatt gondoltam úgy, hogy amire én rájöttem, az másnak is segítség lehet!

Figyelem!

A bemutatóban elhangzó gondolatok, tanácsok és javaslatok, nem helyettesíthetik az orvossal való konzultációt és nem tartalmaznak biztos gyógyulásra utaló ígéreteket!

 A bemutatott  gyógynövények nem gyógyszerek, nem gyógyhatású készítmények, hanem élelmiszerek, amelyek magas tápanyag és vitamintartalmuknak köszönhetően, segítik a test öngyógyító képességeit! Fogyasztásuk nem helyettesíti az egészséges életmódot, a gyógyszereket és az orvosi kezelést!

Az elhangzó gondolatok és javaslatok célja, hogy mindenkit felbátorítson arra, hogy tudatosan tegyen meg mindent, amit csak megtehet, egy hosszabb, egészségesebb élet érdekében, és ehhez ismerje meg a természetes lehetőségeket!

 

Comments are closed.